VTB LEAGUE

Επίσημο: Τέλος ο Κατσικάρης από την Λοκομοτίβ

Επίσημο: Τέλος ο Κατσικάρης από την Λοκομοτίβ

Ο Φώτης Κατσικάρης έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του από την Λοκομοτίβ Κουμπάν, με τις δύο πλευρές να καταλήγουν στο "διαζύγιο" μετά την εντός έδρας ήττα από τη Βαλένθια. Διαβάστε ποιος είναι ο αντικαταστάτης του.

Είναι επίσημο: Ο Φώτης Κατσικάρης δεν είναι πλέον ο προπονητής της Λοκομοτίβ Κουμπάν, η οποία έλυσε το συμβόλαιο του Έλληνα τεχνικού, φέρνοντας στην θέση του τον Σάσα Ομπράντοβιτς (σ.σ.: απομένει η επίσημη ανακοίνωση).

Όπως αποκάλυψε το Sport24.gr από την Τετάρτη (9/11), το μέλλον του πρώην ομοσπονδιακού τεχνικού φαινόταν δυσοίωνο μετά τα άσχημα αποτελέσματα της "Λόκο" στο EuroCup, με τον Ομπράντοβιτς να είναι ο πιθανότερος αντικαταστάτης του . Τώρα ήρθε και η επιβεβαίωση για τον Φώτη Κατσικάρη, ο οποίος είναι πλέον αναγκασμένος να αναζητήσει νέα ομάδα.

Μετά το πέρασμά του από την Ντινάμο Αγ. Πετρούπολης (2005-'06) φαίνεται πως η Ρωσία δεν του... πηγαίνει, αφού προ τριετίας είχε συμφωνήσει να αναλάβει τα ηνία της εθνικής ομάδας της χώρας, κάτι που στην πράξη δεν έγινε ποτέ, αφού η συνεργασία των δύο πλευρών ολοκληρώθηκε πριν καν πιάσει δουλειά ο Φώτης Κατσικάρης.

Όσο για τον Σάσα Ομπράντοβιτς, ο άλλοτε τεχνικός της Άλμπα Βερολίνου φέρεται να έχει υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ