VTB LEAGUE

Συντριβή για την Αστάνα των Φλεβαράκη-Κασελάκη

Συντριβή για την Αστάνα των Φλεβαράκη-Κασελάκη
ASTANA FACEBOOK

Η Λοκομοτίβ Κουμπάν έκανε επίδειξη δύναμης στην έδρα της Αστάνα των Φλεβαράκη και Κασελάκη, επικρατώντας εύκολα με 83-50. Μόλις 5 πόντους σημείωσε στην 4η περίοδο η Αστάνα.

Βαριά εντός έδρας ήττα γνώρισε η Αστάνα από την Λοκομοτίβ Κουμπάν με 50-83 για την 8η αγωνιστική της VTB League. Η ομάδα του Κώστα Φλεβαράκη άντεξε ένα ημίχρονο κόντρα στους πανίσχυρους αντιπάλους της, πριν τελικά υποκύψει μάλλον εύκολα.

Η Λοκομοτίβ είχε σταθερά ένα διψήφιο προβάδισμα, πριν ξεσπάσει στην 4η περίοδο, όταν και κράτησε στην Αστάνα στους 5 πόντους (!), καταφέρνοντας χάρη σε ένα επιμέρους σκορ 20-5 να κάνει ακόμα πιο εύκολα τα πράγματα. Ο Λεωνίδας Κασελάκης παρασύρθηκε από την άσχημη εικόνα της ομάδας του, μένοντας στους 2 πόντους με 1/4 δίποντα και 0/3 τρίποντα, 4 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 32 λεπτά συμμετοχής.

Ο Τζο Ράγκλαντ με 16 πόντους ήτνα ο κορυφαίος των νικητών, με τον Μπράιαν Κβάλε να προσθέτει 13 πόντους και τον Μάρντι Κόλινς 12 πόντους. Για τους ηττημένους, ο Τζάστιν Κάρτερ είχε 17 πόντους και ο Άντονι Κλέμονς 14 πόντους.

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ