VTB LEAGUE

Πρώτη νίκη στην VTB League για Κατσικάρη - Βουγιούκα

Πρώτη νίκη στην VTB League για Κατσικάρη - Βουγιούκα

Την πρώτη της νίκη στην VTB League πήρε η Λοκομοτίβ Κουμπάν των Φώτη Κατσικάρη και Ίαν Βουγιούκα, η οποία πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα της Νίζνι (93-66). Κορυφαίος για την ομάδα του ο διεθνής σέντερ.

Μετά από δύο σερί ήττες, ήρθε η πρώτη νίκη για τη Λοκομοτίβ Κουμπάν στην VTB League. Η ομάδα του Φώτη Κατσικάρη συνέτριψε εκτός έδρας τη Νίζνι (93-66), σε ένα παιχνίδι που ήταν -στα χαρτιά- ντέρμπι, αλλά στην πράξη αποδείχθηκε υπερβολικά εύκολη υπόθεση για τους φιλοξενούμενους.

Οι "πρασινοκόκκινοι" επέβαλαν από νωρίς τον ρυθμό τους, ανεβάζοντας σταδιακά την απόδοσή τους, με αποτέλεσμα να ξεμακραίνουν διαρκώς περισσότερο από τους γηπεδούχους. Κι από τη στιγμή που είχαν 61% (24/39) στα δίποντα, έμοιαζε αδύνατο να χάσουν τη νίκη. Κορυφαίος μάλιστα για τη "Λόκο" ήταν ο Ίαν Βουγιούκας, ο οποίος είχε 18 πόντους (με 6/6 δίποντα, 6/8 βολές), 5 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 λάθος σε 21'44'' συμμετοχής. Από κοντά κι οι δύο πρώην "δικοί" μας. Ο λόγος για τους Μάρντι Κόλινς (14π.) και Κένι Γκάμπριελ (12π., 9ριμπ.) που σημείωσαν επίσης διψήφιο αριθμό πόντων.

Στην αντίπερα όχθη, οι Ιβάν Στρέμπκοφ (17π.), Ίλια Ποπόφ (11π.) και Σιμ - Σάντερ Βένε (11π.) έκαναν ό,τι μπορούσαν, αλλά αδυνατούσαν να αλλάξουν τα δεδομένα της αναμέτρησης, ειδικά στο δ' δεκάλεπτο, όταν το γήπεδο έμοιαζε με... κατηφόρα υπέρ της Λοκομοτίβ Κουμπάν.

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ