VTB LEAGUE

Πρωταγωνιστής ο Καϊμακόγλου στη νίκη της Ούνικς Καζάν

Πρωταγωνιστής ο Καϊμακόγλου στη νίκη της Ούνικς Καζάν
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Ούνικς Καζάν πέρασε σχετικά εύκολα από την έδρα της Ρίγα (81-69), με τον Κώστα Καϊμακόγλου να διαπρέπει. Δύσκολη εντός έδρας επικράτηση για την Κράσνι Όκτιαμπρ επί της Νίζνι Νόβγκοροντ (93-87).

Μετά τον αποκλεισμό - σοκ από τα προημιτελικά, η Ούνικς Καζάν έχει βάλει ως στόχο να φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου στην VTB League. Εκεί έχει επικεντρωθεί και παιχνίδια σαν αυτό με τη Ρίγα θέλει να τα παίρνει με άνεση. Όπως κι έγινε απόψε (9/3) αφού η ομάδα του Εβγκένι Πασούτιν επικράτησε με σχετική άνεση στη λετονική πρωτεύουσα (81-69), έχοντας τρεις παίκτες σε εξαιρετική κατάσταση.

Ο Κιθ Λάνγκφορντ (25π.) σκόραρε, ο Χοακίμ Κολόμ (19π., 9ριμπ., 5ασ.) οργάνωνε και ο Κώστας Καϊμακόγλου (15π., 3ριμπ.) έδινε λύσεις από το "βαμμένο" για να οδηγήσουν τους "πράσινους" σε μία ακόμη νίκη, που τους διατηρούν "ζωντανούς" στο κυνήγι της δεύτερης θέση της regular season. Από την άλλη, οι ηττημένοι είχαν για πρώτο σκόρερ τον Γιάνις Μπερζίνς (17π.), δίχως όμως να καταφέρουν να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί για περισσότερο από ένα ημίχρονο.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, οι Τζέρι Τζέφερσον (23π., 11ριμπ.) και Εκένε Ιμπέκβε (21π.) οδήγησαν εκ του ασφαλούς την Κράσνι Οκτιάμπρ στην εντός έδρας επικράτηση επί της Νίζνι Νόβγκοροντ με 93-87.

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ