VTB LEAGUE

Πρόεδρος της ρωσικής Ομοσπονδίας ο Κιριλένκο

Πρόεδρος της ρωσικής Ομοσπονδίας ο Κιριλένκο

Ο σπουδαίος Αντρέι Κιριλένκο είναι ο νέος Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας και στόχος του είναι να βελτιώσει τις σχέσεις της πατρίδας τους με τη FIBA ύστερα από το σκάνδαλο νοθείας.

Νέος Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας στο μπάσκετ είναι και επίσημα ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας, Αντρέι Κιριλένκο, ο οποίος αποφάσισε πριν λίγους να τερματίσει την πλούσια καριέρα του στα 34 του χρόνια.

Ο σπουδαίος αθλητής, ο οποίος οδήγησε την πατρίδα του στο χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ του 2007 στα γήπεδα της Ισπανίας, ήταν ο μοναδικός υποψήφιος. Ένα πρόσωπο το οποίο είναι αποδεκτό απ' όλους στη Ρωσία, με τον Αντρέι Κιριλένκο να υπόσχεται πως θα συμβάλλει ώστε να ξεπεραστεί η κρίση με την FIBA.

Ο Αντρέι Κιριλένκο, ο οποίος έκανε μεγάλη καριέρα στο ΝΒΑ (2001-2011 με τους Γιούτα, 2012-2013 Μινεσότα, 2013-2014 Μπρούκλιν), θα αποτελέσει τον άνθρωπο που θα προσπαθήσει να βελτιώσει τις σχέσεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας με την FIBA, καθώς παραλίγο η πατρίδα του, λόγω του σκανδάλου για νοθεία στις προηγούμενες εκλογές, ήταν κοντά στο να αποβληθεί από το φετινό Ευρωμπάσκετ. Τελικά, όμως, θα αγωνιστεί κανονικά στη διοργάνωση.

Ο παλαίμαχος Ρώσος μπασκετμπολίστας και νέος Πρόεδρος της Ομοσπονδίας της χώρας του, είπε τα εξής: "Είναι πολύ σημαντικό να δουλέψουμε σωστά στη προετοιμασία μας ενόψει του Ευρωμπάσκετ. Θέλουμε να βελτιώσουμε την ατμόσφαιρα γύρω από την ομάδα και θέλουμε να λύσουμε τα όποια προβλήματα υπάρχουν".

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ