VTB LEAGUE

Πάει για "κόλπο-γκρόσο" με Σέρχιο Ροντρίγκεθ η ΤΣΣΚΑ

Philadelphia 76ers' Sergio Rodriguez in action during the second half of an NBA basketball game against the Detroit Pistons, Saturday, March 4, 2017, in Philadelphia. The Pistons won 136-106. (AP Photo/Chris Szagola)
AP Photo/Chris Szagola AP

Σύμφωνα με σειρά δημοσιευμάτων ανά την Ευρώπη, μετά την απώλεια του Τεόντοσιτς η ΤΣΣΚΑ φέρεται να έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στον Σέρχιο Ροντρίγκεθ, προσφέροντάς του ηγεμονικό συμβόλαιο.

Ο Μίλος Τεόντοσιτς πήρε τη μεγάλη απόφαση και έκανε το "άλμα" στο ΝΒΑ υπογράφοντας συμβόλαιο με τους Los Angeles Clippers . Αυτό βέβαια σημαίνει παράλληλα ότι η ΤΣΣΚΑ έχασε τον βασικό της πόιντ γκαρντ, αλλά κι έναν εκ των δύο ηγετών της (ο άλλος είναι ο Νάντο Ντε Κολό). Και αυτό είναι ένα κενό που δεν καλύπτεται εύκολα.

Όταν υπάρχουν χρήματα βέβαια όλα γίνονται. Για αυτό ακριβώς και η "ομάδα του στρατού" έχει την δυνατότητα να εξετάσει περιπτώσεις που άλλες ομάδες δύσκολα θα μπορούσαν ακόμα και να σκεφτούν. Μία από αυτές λοιπόν φαίνεται ότι είναι ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ!

Αυτό υποστηρίζουν τουλάχιστον διάφορα δημοσιεύματα ανά την Ευρώπη, τα οποία αναφέρουν ακόμα ότι η ΤΣΣΚΑ προτίθεται να προσφέρει τριετές συμβόλαιο στον Ισπανό γκαρντ με ετήσιες αποδοχές κάτι παραπάνω από 3 εκατ. ευρώ. Ο Ισπανός γκαρντ βέβαια έχει ακόμα το ΝΒΑ στο μυαλό του, προσπαθώντας να βρει μία θέση στο ρόστερ κάποιας εκ των 30 ομάδων της λίγκας.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Ροντρίγκεθ είχε 7.8 πόντους, 2.3 ριμπάουντ και 5.1 ασίστ μέσο όρο σε 22.3 λεπτά συμμετοχής με την φανέλα των Philadelphia 76ers.

AP Photo/Chris Szagola

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ