VTB LEAGUE

Ο Ομπράντοβιτς επέλεξε Ματσιούλις μέχρι το καλοκαίρι

Ο Ομπράντοβιτς επέλεξε Ματσιούλις μέχρι το καλοκαίρι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στη Λοκομοτίβ Κουμπάν θα κλείσει τη φετινή σεζόν ο Γιόνας Ματσιούλις, ο οποίος αποτέλεσε τον εκλεκτό του Σάσα Ομπράντοβιτς για την αντικατάσταση του -τραυματία- Ράιαν Μπρόκχοφ.

Τέσσερις μόλις ημέρες έμεινε χωρίς ομάδα ο Γιόνας Ματσιούλις! Ο 33χρονος φόργουορντ αποχώρησε από τη Ρεάλ Μαδρίτης την Παρασκευή (2/3) και τέσσερις ημέρες αργότερα ήρθε σε συμφωνία με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν, για συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι.

Ο τραυματισμός του Ράιαν Μπρόκχοφ επηρέασε σημαντικά το μέλλον του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, δεδομένου ότι η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς έχασε ένα βασικό στέλεχό της στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν. Η ρωσική ομάδα είναι μέσα σε όλους τους στόχους της, ξεκινάει την Τρίτη (6/3) την προσπάθειά της στα προημιτελικά του EuroCup απέναντι στην Γκραν Κανλάρια και χρειαζόταν άμεσα έναν παίκτη πρώτης γραμμής για να μην παρεκκλίνει από την εξαιρετική φετινή της πορεία.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να βρίσκεται στο Κράσνονταρ για να πιάσει δουλειά υπό τις οδηγίες του Σάσα Ομπράντοβιτς, ο οποίος μπορεί να τον υπολογίζει μόνο για τη VTB League (σ.σ.: σήμερα έληγε η προθεσμία προσθήκης παικτών) αφού δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο EuroCup.

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ