VTB LEAGUE

"O Μίλος φεύγει, ο Σβεντ έρχεται"

"O Μίλος φεύγει, ο Σβεντ έρχεται"

Δημοσίευμα στη Ρωσία υποστηρίζει πως ο Μίλος Τεόντοσιτς ετοιμάζει βαλίτσες για το ΝΒΑ, τονίζοντας παράλληλα πως η ΤΣΣΚΑ έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Αλεξέι Σβεντ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ρωσία , και συγκεκριμένα από το "Federal News Agency" , ο Μίλος Τεόντοσιτς αναμένεται να αποχωρήσει το καλοκαίρι από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, δοκιμάζοντας στα 30 του χρόνια, για πρώτη φορά, την εμπειρία του ΝΒΑ, με τους Ντένβερ Νάγκετς να είναι έτοιμοι να τουκαταθέσουν μία εξαιρετική πρόταση συνεργασίας. Ο Σέρβος γκαρντ, άλλωστε, έχει παραδεχτεί σε δηλώσεις πως θέλει να κάνει το ταξίδι στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το δημοσίευμα, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη του, στο πρόσωπο ενός παλιού της γνώριμου, σε εκείνο του Αλεξέι Σβεντ, ο οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε στην ομάδα για μία γεμάτη εξαετία (2006-2012), πριν πάει στο ΝΒΑ (Τίμπεργλουφς, Σίξερς).

Το κείμενο αναφέρει πως ο Ρώσος διεθνής γκαρντ της Χίμκι είναι ήδη "κλεισμένος" από το κλαμπ του Δημήτρη Ιτούδη, με τον Αλεξέι Σβεντ να γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος μπασκετμπολίστας στην Ευρώπη όταν υπέγραψε στους "κίτρινους" το καλοκαίρι του 2015, έχοντας ετήσιες απολαβές τα 3.400.000 ευρώ!

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ