VTB LEAGUE

Ο Λόκετ έσωσε την Ούνικς Καζάν

Ο Λόκετ έσωσε την Ούνικς Καζάν

Ο Κότι Κλαρκ έκανε ό,τι μπορούσε για να πληγώσει την πρώην ομάδα του, η Ούνικς Καζάν όμως πήρε τη νίκη απέναντι στην Άβτοντορ (80-78) χάρη σε καλάθι του Τρεντ Λόκετ περίπου δύο λεπτά πριν από το φινάλε της αναμέτρησης.

Η Ούνικς Καζάν επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, μετά την... παρένθεση της ήττας από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας . Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη χρειάστηκε το καλάθι του Τρεντ Λόκετ στο 1'42'' για το φινάλε της αναμέτρησης, προκειμένου να κάμψει την αντίσταση της Άβτοντορ (80-78).

Οι γηπεδούχοι ήταν σε εξαιρετική κατάσταση, στηρίχθηκαν στην αποτελεσματικότητα του Κότι Κλαρκ (22 πόντοι, 7 ριμπάουντ) και του Μπράντεν Φρέιζιερ (19 πόντοι με 4/5 τρίποντα), αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη. Αφενός γιατί έμειναν δίχως πόντο στα τελευταία δύο λεπτά του αγώνα, αφετέρου γιατί δεν είχαν απαντήσεις στην δράση των Στεφάν Λάσμε (17 πόντοι, 9 ριμπάουντ) και Κίνο Κολόμ (17 πόντοι, 7 ασίστ) μέχρι το 38ο.

Εκεί δηλαδή που ο Τρεντ Λόκετ έκανε το κάτι παραπάνω, βάζοντας το τελευταίο καλάθι της βραδιάς. Οι κατοχές που ακολούθησαν για τις δύο ομάδες δεν κατέληξαν στον στόχο, με την Ούνικς Καζάν να φτάνει σε μια πολυπόθητη νίκη που τη διατηρεί στη δεύτερη θέση της κατάταξης στη VTB League.

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ