VTB LEAGUE

Ο Λάνγκφορντ απειλεί με αποχώρηση από την Ούνικς

Ο Λάνγκφορντ απειλεί με αποχώρηση από την Ούνικς

Η τελευταία αγωνιστική περίοδος δεν θα λέγατε πως ήταν αυτή που ονειρευόταν ο Κιθ Λάνγκφορντ, όταν υπέγραψε στην Ούνικς. Σήμερα (17/6) κάλεσε την ομάδα να φανεί συνεπής ή θα υποστεί τις συνέπειες.

Τέτοιο καιρό πέρυσι, ο Κιθ Λάνγκφορντ ήταν ο πρώτος σκόρερ της Euroleague και περιζήτητος σε όλη την Ευρώπη. Εκείνος, διάλεξε την Ούνικς Καζάν να συνεχίσει την καριέρα του. Επιλογή που προκάλεσε εντύπωση και σχόλια -ότι προτίμησε τα χρήματα από τις προκλήσεις. Η αλήθεια είναι πως ουδείς προσπερνά εύκολα πρόταση για 1.8 εκατ. δολ. το χρόνο και διετή διάρκεια.

Εν πάση περιπτώσει, εκείνος είχε εξηγήσει πως διάλεξε την Ούνικς, διότι αυτή του έδωσε την υπέρτατη πρόκληση: να την οδηγήσει στη Euroleague. Έζησε για λίγο αυτήν την εμπειρία (αποκλείστηκε από τον πρώτο γύρο), μετά τραυματίστηκε και έχασε ένα δίμηνο και γενικότερα υπήρχαν διάφορα θέματα.

Το τελευταίο είναι ότι σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, η Ούνικς του χρωστά τρεις μήνες, γεγονός που του δίνει το δικαίωμα να αποχωρήσει και να αναζητήσει αλλού δουλειά. Διαβάστε τι έγραψε στο Twitter.

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ