VTB LEAGUE

Ντιλέινι: "Ελπίζω να μην ξεκινήσει ο πόλεμος γιατί... είμαι δίπλα"

Ντιλέινι: "Ελπίζω να μην ξεκινήσει ο πόλεμος γιατί... είμαι δίπλα"

Ο Μάλκολμ Ντιλέινι "τιτίβισε" μετά την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους από την Τουρκία, τονίζοντας πως τα πράγματα είναι δύσκολα για τον ίδιο αφού το Κρασνοντάρ είναι κοντά στην Τουρκία.

Η κατάρριψη του ρωσικού πολεμικού αεροσκάφους από την Τουρκία έχει δημιουργήσει έναν μικρό... πανικό, με τις σχέσεις των δύο χωρών να δοκιμάζονται πλέον. Σε σημείο που κάποιοι παίκτες έχουν θορυβηθεί αρκετά. Ένας εξ αυτών, είναι κι ο Μάλκολμ Ντιλέινι, ο οποίος πάντως προσπαθεί να το διασκεδάσει κάνοντας χιούμορ.

Ο γκαρντ της Λοκομοτίβ Κουμπάν έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες σε Ρωσία και Τουρκία τονίζοντας πως παρακαλάει να μην γίνει χειρότερη η κατάσταση και φτάσουμε στο σημείο της εμπόλεμης κατάστασης. Όχι τίποτα άλλο, αλλά το Κρασνοντάρ είναι πολύ κοντά στην Τουρκία, οπότε έχει κατά νου πως θα είναι εκ των πρώτων που θα βιώσουν τις συνέπειες μιας διαμάχης, ανάμεσα στις δύο χώρες.

" Καλύτερα η Ρωσία και η Τουρκία να μην ξεκινήσουν πόλεμο γιατί είμαστε πολύ κοντά. Δεν το θέλω. Θα είμαι στην πρώτη σειρά της μάχης", έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ