VTB LEAGUE

Ντεμπούτο με νίκη και τρομερό μπλοκ για Κατσίβελη

Ντεμπούτο με νίκη και τρομερό μπλοκ για Κατσίβελη

Η Αστάνα πήρε την εντός έδρας νίκη απέναντι στη Ρίγα (66-64), με τον Δημήτρη Κατσίβελη να κάνει ιδανικό ντεμπούτο αφού -εκτός των άλλων- προσέφερε το highlight της αναμέτρησης: ένα εντυπωσιακό μπλοκ στον Κρις Ρίτσαρντ (VIDEO).

Το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Αστάνα έκανε το Σάββατο (22/10) ο Δημήτρης Κατσίβελης. Ο πρώην παίκτης των Ολυμπιακού και ΑΕΚ φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα της ομάδας του Ηλία Παπαθεοδώρου, βάζοντας κι αυτός το λιθαράκι του στην εντός έδρας νίκη επί της Ρίγα (66-64).

Οι γηπεδούχοι στηρίχθηκαν σε μεγάλο βαθμό στον Ροντ Όντομ (22π.), με τους Ρομπ Λόουερι (11π., 5ασ.) και Ουσμάν Κρουμπάλι (10π., 12ριμπ.) να δίνουν επίσης πολύτιμες βοήθειες. Σε ό,τι αφορά τα δύο δικά μας παιδιά, ο Δημήτρης Κατσίβελης είχε 7 πόντους (με 3/4 δίποντα, 1/2 βολές), 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 λάθη και 2 μπλοκ σε 26'39'' συμμετοχής, ενώ ο Λεωνίδας Κασελάκης βρέθηκε στο παρκέ για 38'09'' μετρώντας 11 πόντους (με 1/8 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 6/8 βολές), 2 ριμπάουντ, 2 λάθη, 1 κλέψιμο και 2 μπλοκ.

Παρεμπιπτόντως, ο Δημήτρης Κατσίβελης προσέφερε το highlight της βραδιάς αφού "κατέβασε τον γενικό" στον Κρις Ρίτσαρντς, ο οποίος επιχείρησε να καρφώσει στο καλάθι της Αστάνα.

Δείτε την τάπα του 25χρονου γκαρντ

Τα highlights της αναμέτρησης

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ