VTB LEAGUE

Νικηφόρα αποτελέσματα για Ούνικς και Παπαθεοδώρου

Οι Ηλίας Παπαθεοδώρου και Λεωνίδας Κασελάκης σημείωσαν την πρώτη τους επίσημη νίκη στην VTB-League με την Αστάνα, επικρατώντας της Άβτοντορ με 83-78. Η Ούνικς διέλυσε την Νίζνι με 104-81.

Η Αστάνα είναι μία ομάδα που θα απασχολήσει το ελληνικό κοινό, καθώς σε αυτή υπάρχουν ο Έλληνας προπονητής, Ηλίας Παπαθεοδώρου, αλλά και ο συμπατριώτης του παίκτης, Λεωνίδας Κασελάκης.

Στο πρώτο τους επίσημο παιχνίδι στην VTB-League, σημείωσαν την παρθενική τους νίκη, καθώς η Αστάνα επικράτησε της Άβτοντορ με 83-78. Οι παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου αξιοποίησαν το 15-2 επί μέρους σκορ που σημείωσαν στην τελευταία περίοδο, όταν και έκαναν το σκορ 74-66 στο 34' και στο τέλος έφτασαν εύκολα στην επικράτηση. Ο Λεωνίδας Κασελάκης πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, σημειώνοντας 10 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Όσον αφορά την Ούνικς Καζάν, η οποία θα αγωνιστεί στην Euroleague της ερχόμενης σεζόν, έχοντας εκτός τον Κώστα Καϊμακόγλου, διέλυσε την Νίζνι Νόβγκοροντ με σκορ 104-81. Πρώτος σκόρερ της ο Ευγκένι Βορόνοφ με 18 πόντους.

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ