VTB LEAGUE

Νέα ήττα για τη Χίμκι στη VTB League

Νέα ήττα για τη Χίμκι στη VTB League
EUROKINISSI

Η Λοκομοτίβ Κουμπάν πέρασε με από την έδρα της Χίμκι (90-83), αποτέλεσμα που φέρνει τις ομάδες -κατά πάσα πιθανότητα- αντίπαλες στα playoffs της VTB League. Εντυπωσιακή νίκη για την Ούνικς Καζάν.

Η Λοκομοτίβ Κουμπάν πέρασε από την έδρα της Χίμκι (90-83) και αύξησε κατακόρυφα τις πιθανότητες οι δύο ομάδες να τα ξαναπούν στον α' γύρο των playoffs. Οι "πράσινοι" ήταν εντυπωσιακοί για τρεις περιόδους, έφτασαν μέχρι το +29 (51-80) στο φινάλε του γ' δεκαλέπτου και κάπου εκεί... έριξαν ταχύτητα.

Επί της ουσίας, ουδέποτε τέθηκε θέμα επικράτησης των γηπεδούχων, οι οποίοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να περιορίσουν την έκταση της ήττας τους χάρη στην προσπάθεια που έκαναν στα τελευταία δέκα λεπτά της αναμέτρησης.

Από την άλλη, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έδειξε πως είχε ήδη το μυαλό της στην post season, με τον έμπειρο τεχνικό να ξεκουράζει τον Άντονι Γκιλ. Η ουσία είναι πως η Χίμκι θα τερματίσει πιθανότατα στην έκτη θέση, πράγμα που σημαίνει πως θα παίξει με τη "Λόκο" στα playoffs, έχοντας στο βάθος την... Ούνικς Καζάν για το Final Four της VTB League.

Ο Αλεξέι Σβεντ (25 πόντοι με 6/7 δίποντα, 2/10 τρίποντα και 7/7 βολές) ήταν ο πρώτος σκόρερ των ηττημένων, με τον Τάιλερ Χάνεϊκατ να προσθέτει 15 πόντους και 6 ριμπάουντ. Για τους νικητές, ξεχώρισε ο Κρις Μπαμπ με 22 πόντους.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ

Την ίδια ώρα, η Ούνικς Καζάν πέρασε με εντυπωσιακό τρόπο από την έδρα της Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης (99-82). Το ντέρμπι κράτησε μόνο για ένα ημίχρονο, αφού μετά την ανάπαυλα η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της, με αποτέλεσμα να φτάσει στην άνετη νίκη.

Έξι παίκτες των "πρασίνων" σημείωσαν διψήφιο αριθμό πόντων, με πρώτο και καλύτερο τον Μέλβιν Έτζιμ (16), για να ακολουθήσουν οι Μορίς Εντούρ (10), Κίνο Κολόμ (11 πόντοι, 8 ασίστ), Τζαμάρ Σμιθ (14), Βλάντισλαβ Τρούσκιν (10) και Άντον Πονκρασόφ (10). Πέραν αυτού, μεγάλο "συν" για την Ούνικς Καζάν ήταν τα 11/21 τρίποντα. Παρεμπιπτόντως, δεν αγωνίστηκε ο Στεφάν Λάσμε.

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ