VTB LEAGUE

Με φόρα... από το Βελιγράδι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Με φόρα... από το Βελιγράδι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας επέστρεψε στην VTB League προσθέτοντας ακόμη μία εύκολη νίκη στο ενεργητικό της. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη επικράτησε εύκολα της Άβτοντορ (101-90) λίγες ημέρες μετά την πρόκρισή της στο Final Four του Βερολίνου.

Μετά από διάλειμμα δύο εβδομάδων, ελέω των υποχρεώσεών της στα playoffs της Euroleague, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας επέστρεψε στην VTB League, συνεχίζοντας από εκεί που είχε μείνει. Νίκησε με άνεση την Άβτοντορ (101-90), ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τη regular season.

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη είχε "κλειδώσει" εδώ και αρκετό καιρό την πρωτιά στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, περιμένοντας πλέον να μάθει τον αντίπαλό της στον α' γύρο των πλέι οφ, με τις Νίμπουρκ και Νίζνι Νόβγκοροντ να δημιουργούν... δίλημμα. Με 28 νίκες και μόλις 2 ήττες στο ενεργητικό της, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έκανε περίπατο για μία ακόμη χρονιά στη VTB League, έχοντας πλέον το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα playoffs της VTB League.

Σε ό,τι αφορά τη σημερινή (23/4) αναμέτρηση με την Άβτοντορ, ο Μιχαΐλ Κουλάγκιν (21π. με 2/2 δίπ., 5/7 τρίπ., 2/2 βολ.) ήταν ο πρώτος σκόρερ για την ΤΣΣΚΑ Μόσας, με τον Νάντο Ντε Κολό (19π., 6ασ.) να ακολουθεί, την ώρα που οι παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη είχαν 48% (16/33) από την περιφέρεια. Από την άλλη, ξεχώρισαν ο Τράβις Πίτερσον (21π.) και ο Αρτέμ Ζαμπέλιν (12π., 7ριμπ.).

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ