VTB LEAGUE

ΜακΚένζι Μουρ στο Sport24.gr: "Πηγαίνω στη Ρωσία"

BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΛΑΥΡΙΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΛΑΥΡΙΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΜακΚένζι Μουρ εξέτασε τις προτάσεις που είχε στα χέρια του, αποφάσισε το βράδυ της Παρασκευής (20/7) να υπογράψει στην ρωσική Αβτοντόρ Σαράτοφ και έστειλε το μήνυμά του μέσω του Sport24.gr.

Μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής 20 Ιουλίου, ο ΜακΚένζι Μουρ εξέταζε τις -αρκετές- προτάσεις που είχε στα χέρια του μετά από μια σπουδαία σεζόν με την φανέλα του Λαυρίου. Τελικά, ο Αμερικανός περιφερειακός αποφάσισε το βράδυ της ίδιας μέρας να αποδεχθεί την πρόταση της Αβτοντόρ Σαράτοφ, με την οποία θα παίξει στην VTB League.

" Πηγαίνω στη Ρωσία" παραδέχθηκε στο Sport24.gr ο Μουρ και κάπως έτσι ο παίκτης που είχε 16.8 πόντους (55.2% στα δίπονταμ, 35.6% στα τρίποντα, 74.2% στις βολές), 6 ριμπάουντ, 4.9 ασίστ, 2.1 κλεψίματα και 23.8 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 27:24 συμμετοχής σε 23 αγώνες της Basket League, βάζει πλώρη για το μακρινό Σαράτοφ.

" Προς όλους τους Έλληνες φίλους μου: εύχομαι κάθε ένας από εσάς να συνεχίσει να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα, όπως τα κάνω και εγώ. Συνεχίστε να δουλεύετε σκληρά και να πιστεύετε ότι μπορείτε να πετύχετε. Πρέπει απλά να πιστεύετε στους εαυτούς σας. Σας ευχαριστώ για την αγάπη και την υποστήριξη. Θα σας δω σύντομα" ήταν το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Αμερικανού προς την Ελλάδα, μέσω του Sport24.gr.

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ