VTB LEAGUE

Λάνγκφορντ και Καϊμακόγλου οδηγούν την Ούνικς Καζάν

Λάνγκφορντ και Καϊμακόγλου οδηγούν την Ούνικς Καζάν

Η Ούνικς Καζάν επιβλήθηκε εντός έδρας της Νίζνι (70-61) κι απέχει πλέον μία νίκη από την πρόκριση στα ημιτελικά της VTB League. Πολύ καλή εμφάνιση από τον Κώστα Καϊμακόγλου.

Τη δεύτερη (από τις τρεις που χρειάζεται) νίκη της σε βάρος της Νίζνι πανηγύρισε το απόγευμα της Δευτέρας (2/5) η Ούνικς Καζάν, που υπερασπίστηκε με τον δέοντα τρόπο την έδρα της (70-61) για τα προημιτελικά της VTB League. Οι "πράσινοι" έκαναν το 2/2 απέναντι στους "άσπρους" και έχουν την ευκαιρία να "τελειώσουν" τη σειρά στο τρίτο παιχνίδι της σειράς, που θα διεξαχθεί στο Νόβγκοροντ.

Ο Κιθ Λάνγκφορντ (18π.) ήταν αυτός που ηγήθηκε της προσπάθειας, με τον Κώστα Καϊμακόγλου (10 πόντοι με 1/5 δίποντα, 0/2 τρίποντα και 8/8 βολές, 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 7 κερδισμένα φάουλ σε 31'01'') και τον Λατάβιους Ουίλιαμς (10π., 9ριμπ.) να αποτελούν τους ιδανικούς... συνεργάτες για την τελική επικράτηση.

Από την άλλη, οι πολλές απουσίες και η αστοχία από την περιφέρεια (4/25 τρίποντα) στοίχισαν στη Νίζνι, που πλέον πρέπει να κάνει διαδοχικές υπερβάσεις για να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά της VTB League.

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ