VTB LEAGUE

Λάνγκφορντ: "Δεν ξέρω που θα παίζω του χρόνου"

Λάνγκφορντ: "Δεν ξέρω που θα παίζω του χρόνου"

Παρά τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για συμφωνία με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Κιθ Λάνγκφορντ δήλωσε... άγνοια αναφορικά με την ομάδα στην οποία θα αγωνίζεται την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Τι κι αν τον Μάρτιο έκαναν την εμφάνισή τους δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει συμφωνήσει με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ έναντι του ποσού των 3.000.000 δολαρίων; Η αλήθεια είναι πως ο Κιθ Λάνγκφορντ δεν έχει αποφασίσει ακόμη τι θα κάνει την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Όπως δήλωσε κι ο ίδιος, " το καλοκαίρι θα είμαι ελεύθερος αλλά δεν είναι σίγουρο αν θα συνεχίσω στην Euroleague. Ελπίζω πως θα βρεθεί κάποια ομάδα που θα πιστέψει σε εμένα και θα με θεωρήσει αρκετά καλό για να την ενισχύσω". Τι σημαίνει αυτό; Πως δεν αποκλείεται να αποχωρήσει από την Ούνικς Καζάν, παρά το γεγονός πως η ρωσική ομάδα έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Επ αυτού είχε να προσθέσει πως " ακούγεται λογικό. Αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω ακούσει κάτι. Η δουλειά μου είναι να παίζω μπάσκετ. Αυτό κάνω εδώ και δέκα χρόνια και φαίνεται πως το κάνω καλά. Σε κάποιον θα φανώ χρήσιμος. Εάν η Ούνικς Καζάν θέλει να με κρατήσει ή όχι, είναι δικό της θέμα".

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ