VTB LEAGUE

Κατσικάρης και Ομπράντοβιτς, για Λοκομοτίβ

Κατσικάρης και Ομπράντοβιτς, για Λοκομοτίβ
INTIME SPORTS

Η Λοκομοτίβ Κουμπάν δεν κατάφερε να προκριθεί στους τελικούς της VTB United (και κατ' επέκταση στην Euroleague) ενώ ο Φώτης Κατσικάρης και ο Σάσα Ομπράντοβιτς είναι υποψήφιοι για τον πάγκο της "Λόκο". Οι Ρώσοι ολοκλήρωσαν την πρώτη τους μεταγραφή.

Η θέση του Σεργκέι Μπαζάρεβιτς στον πάγκο της Λοκομοτίβ Κουμπάν κρίνεται... τουλάχιστον επισφαλής, αν λάβουμε υπόψη όσα δήλωσε πρόσφατα τα αφεντικό της "Λόκο", Αντρέι Βεντίτσεφ , και αφορούν το μέλλον του οργανισμού σε συνάρτηση με τη wild card της Euroleague.

"Το βέβαιο είναι ότι δεν θα πάρουμε ελαφρά την καρδία, την απόφαση που αφορά τον κόουτς. Και πριν από όλα, θα χρειαστεί να δούμε αν του χρόνου θα παίξουμε στη Euroleague όπου ανήκουμε γιατί είμαστε στις 24 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης" εξήγησε ο Βεντίτσεφ. Πρόσθεσε, δε, πως "μέχρι να μάθουμε αν θα πάρουμε τη wild card από τη Euroleague, δεν θα προβούμε σε κάποια κίνηση".

Την ίδια στιγμή, ο Σάσα Ομπράντοβιτς και ο Φώτης Κατσικάρης φέρονται ως υποψήφιοι για τον πάγκο της Λοκομοτίβ Κουμπάν. Ο μεν Ομπράντοβιτς είχε υπογράψει συμβόλαιο που για το καλοκαίρι του 2015 είχε opt out, σε περίπτωση που η Άλμπα δεν έφτανε στους τελικούς. Τα "άλμπατρος" αποκλείστηκαν στα ημιτελικά της Bundesliga από την Μπάγερν και οι Γερμανοί προτίθενται το ενεργοποιήσουν . Ο δε Κατσικάρης είναι υποψήφιος και για την Νταρουσάφακα.

Φεζένκο, ο πρώτος

Προπονητή μπορεί να μην έχουν ακόμη, αλλά μεταγραφή έκαναν. Οι Ρώσοι επιβεβαίωσαν την πληροφορία που τους θέλει να έχουν υπογράψει τον Κιρίλο Φεζένκο για ένανχ ρόνο. Ο 28χρονος σέντερ αγωνίστηκε φέτος στην Άβτοντορ, μετρώντας 15.1 πόντους και 8.8 ριμπάουντ ανά παιχνίδι, επιδόσεις που αποτέλεσαν το "διαβατήριό" του για τη Λοκομοτίβ Κουμπάν.

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ