VTB LEAGUE

Καταιγιστική η Λοκομοτίβ Κουμπάν, πριν την Μπαρτσελόνα

Καταιγιστική η Λοκομοτίβ Κουμπάν, πριν την Μπαρτσελόνα

Η Λοκομοτίβ Κουμπάν ξεπέρασε με χαρακτηριστική άνεση το εμπόδιο της Ενισέι (77-51) για την VTB League, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μοιράζει τον χρόνο συμμετοχής μεταξύ των παικτών του, κάνοντας διαχείριση εν όψει των πλέι οφ της Euroleague. "Ξέσπασε" με κατοστάρα η Χίμκι!

Την καλύτερη δυνατή πρόβα τζενεράλε έκανε η Λοκομοτίβ Κουμπάν, πριν τις δύο πρώτες αναμετρήσεις με την Μπαρτσελόνα για τα πλέι οφ της Euroleague. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν χρειάστηκε να "πατήσει το γκάζι" για να πάρει τη νίκη απέναντι στην Ενισέι (77-51) για την VTB League, η οποία έμοιαζε αδύνατο να ακολουθήσει τον ρυθμό των γηπεδούχων, ειδικά μετά το πρώτο δεκάλεπτο.

Ο Άντονι Ράντολφ (15π.) και ο Ντοντέι Ντρέιπερ (14π.) ήταν οι μοναδικοί παίκτες της "Λόκο" που σημείωσαν διψήφιο αριθμό πόντων, αν και το πλέον χαρακτηριστικό της αναμέτρησης ήταν πως σκόραραν όλοι οι παίκτες των γηπεδούχων. Από την άλλη, ο Ντέιβιντ Κένεντι (14π.) προσπάθησε να ηγηθεί της προσπάθειας των φιλοξενούμενων, δίχως όμως αποτέλεσμα αφού η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων ήταν εμφανής από το πρώτο λεπτό.

Θυμίζουμε πως η Λοκομοτίβ Κουμπάν φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα την Τετάρτη (13/4, 20:00) και την Παρασκευή (15/4, 20:00) για τα πλέι οφ της Euroleague, θέλοντας να κάνει τα δύο πρώτα βήματα για την πρόκριση στο Final Four του Βερολίνου.

"ΞΕΣΠΑΣΕ" Η ΧΙΜΚΙ

Ο αποκλεισμός από τη συνέχεια της Euroleague είχε ως αποτέλεσμα τη συντριβή της Τσμόκι από τη Χϊμκι, που επικράτησε εντός έδρας με 100-72 για την VTB League. Οι "κίτρινοι" είχαν πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, με τον Ταϊρίς Ράις (21π.) να ξεχωρίζει για την ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, η οποία ολοκλήρωσε τον αγώνα μετρώντας 47% (14/30) στα σουτ τριών πόντων, +8 ασίστ (22 έναντι 14) και +7 κλεψίματα (13 έναντι 6).

Παρεμπιπτόντως, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν έχει αγωνιστική δραστηριότητα μέχρι τις 23 Απριλίου, όπερ και σημαίνει πως θα μπορέσει να επικεντρωθεί στα πλέι οφ της Euroleague, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα.

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ