VTB LEAGUE

"Κανείς δεν θέλει να έλθει στη Ρωσία"

"Κανείς δεν θέλει να έλθει στη Ρωσία"

Ο Εβγκένι Πασούτιν προσπαθούσε να βρει αντιπάλους για φιλικά, πριν τα προκριματικά της Ρωσίας για το Εurobasket του 2015, αλλά λίαν συντόμως κατάλαβε πως κανείς δεν θέλει να παίξει επί των εδαφών των "αρκούδων". Γιατί;

Ο Εβγκένι Πασούτιν έστειλε τα προσκλητήρια στους παίκτες που θα ήθελε να έχει στην προετοιμασία της Ρωσίας, για τα προκριματικά του Eurobasket 2015. Ποιοι τα έλαβαν; Σαράντα δύο (42) παίκτες!

Πιο συγκεκριμένα, στην προεπιλογή του κόουτς των "αρκούδων" ανήκουν οι Κοστόφ, Αντόνοφ, Κορόμπκοβ (Νίζνι Νόβγκοροντ), Μπικόβ, Κουρμπανόφ, Σοκολόφ, Αντίποβ (Ούνιξ), Γκριγκορίεφ, Πονκρασόφ, Ζουκανένκο, Λικχοντέι, Ζούμπκοφ, Κολούσκιν (Λοκομοτίβ Κουμπάν), Βορόντσεβιτς, Φριντζόν, Γκούντουμακ (ΤΣΣΚΑ), Βιάλτσεφ, Μόνια, Ζαχάροφ, Μπαλάσοφ, Σακάροφ (Χίμκι), Κασίροφ (Τούμπινγκεν), Ζακάροβ, Γκολντίρεβ (Ντιναμό), Ζαμπελίν, Κούλαγκιν, Λαζάρεβ, Σπιριντόνοβ, Ραζούμοφ, Βάλιεφ, Βορόνοφ (Τριούμφ), Κλιμένκο, Κομόλοβ (Αβντόντορ), Γκαν (Red Wings), αλλά και οι ΝΒΑers Σβεντ (Γουλβς), Καράσεφ (Καβς) και Μοζγκόφ (Νάγκετς).

Και αν δεν είχε πρόβλημα ο "Ζένια" να βρει παίκτες, είχε πρόβλημα να βρει αντιπάλους για φιλικά. 'Οπως είπε στην rsport.ru "ουδείς ήθελε να έλθει στη Ρωσία, για παιχνίδια. Στην αρχή μας έλεγαν πως τους ενδιαφέρει η περίπτωση μας, αλλά μετά δήλωναν άρνηση, λόγω οικονομικών προβλημάτων ή ημερομηνιών που δεν "ταίριαζαν", λόγω της ατζέντας που είχε κάθε χώρα στην οποία απευθυνθήκαμε".

Τι θα κάνει; " Θα πάμε για φιλικά στο Ισραήλ και τη Γερμανία". Σε ό,τι αφορά τώρα, τα εντός έδρας παιχνίδια (με Ελβετία και Ισραήλ, στις 13 και στις 20 Αυγούστου) για τα προκριματικά " θα διεξαχθούν έδρα της Χίμκι", επιβεβαίωσε ο team manager της εκπροσώπου της Μόσχας Περιχώρων, Ντμίτρι Ντομάνι.

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ