VTB LEAGUE

Ιτούδης: "Ελπίζω ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο"

. 6  2016 .   . . 3- . .  - 
 -   ""
. 6 2016 . . . 3- . . - - "" IVANOV ALEXEY

Ο Δημήτρης Ιτούδης αναφέρθηκε στο επετειακό φιλικό του ΠΑΟΚ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας που θα γίνει με αφορμή την συμπλήρωση των 90 ετών του "Δικεφάλου"

Για το φιλικό του ΠΑΟΚ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας που θα γίνει στις 9 Σεπτέμβρη μίλησε ο Δημήτρης Ιτούδης στην επίσημη ιστοσελίδα της ασπρόμαυρης ΚΑΕ. Συγκεκριμένα είπε: " Ο ΠΑΟΚ γιορτάζει τα 90 του χρόνια και είναι πολύ σημαντικό που κλήθηκε η ΤΣΣΚΑ για να συνδράμει με την παρουσία σε μία όμορφη εκδήλωση, με τόσο επετειακό χαρακτήρα.

Είναι τιμή και για μας που θα είμαστε σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή του ΠΑΟΚ. Η απόφαση ήταν πολύ εύκολη. Από την στιγμή που μιλήσαμε με τον Μπάνε για το φιλικό και τον λόγο για τον οποίο θα γίνει, ουσιαστικά συμφωνήσαμε από την πρώτη στιγμή, απλά έπρεπε να γίνουν και ορισμένα διαδικαστικά.

Πιστεύω ότι θα είναι ένα πολύ καλό φιλικό παιχνίδι, θα είναι βέβαια πολύ νωρίς στη σεζόν, οι ομάδες δεν θα είναι έτοιμες, ίσως υπάρξουν απουσίες, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να τιμήσουμε τον ΠΑΟΚ με τον καλύτερο τρόπο. Ελπίζω και ο κόσμος να υποστηρίξει όλη αυτή την προσπάθεια και να γεμίσει το γήπεδο για να συμμετέχουμε όλοι μας σε μία πολύ όμορφη εκδήλωση".

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ