VTB LEAGUE

Η Νίζνι έχει πάρει φόρα

Η Νίζνι έχει πάρει φόρα

Η ολοκλήρωση της τρίτης ημέρας, στη VTB United League, αφορούσε το 3-0 της Νίζνι Νόβγκοροντ και την επιστροφή της ΤΣΣΚΑ στις νίκες. Το showtime του Κίνσεϊ (video). Χτύπησε ο Μαρκοϊσβίλι.

Μετά την ιστορική, πρώτη, νίκη της στη Euroleague (επί της Σάσαρι), η Νίζνι Νόβγκοροντ πήγε στη Σαμάρα για να επικρατήσει την Κράσνιε Κρίλια 73-78. Οι δευτεραθλητές της VTB United League διατήρησαν το αήττητο τους (3-0), κάτι που συνέβη και με τη Χίμκι, αλλά και με την Ούνικς.

Για την ιστορία, στο 39.50 το σκορ ήταν 70-76, αφού προηγήθηκαν 14 ισοπαλίες και άλλες τόσες αλλαγές χεριών στο προβάδισμα. Η Νίζνι πήρε περισσότερους πόντους από τον πάγκο και αυτό έκανε τη διαφορά (starters: 51 vs. 44, πάγκος: 22 vs. 34).

Πρώτος σκόρερ ήταν ο Κίνσεϊ (16π., 7 ριμπ., 3 κλεψ.), ο Αντόνοφ πρόσθεσε 13, ο Τόμπκινς είχε 12π.-7 ριμπ. και ο Ρότσεστι τελείωσε με 11π.

Η ΤΣΣΚΑ επέστρεψε στις νίκες στη VTB United League, μετά την ήττα από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν, με το 92-79 επί της Ενισέι. Ο Βιτάλι Φριντζόν πήγε με τα κέφια που είχε και στο Βερολίνο, στην πρεμιέρα της Euroleague, για να τελείωσε με 21π. (4/5 διπ., 4/7 τριπ., 1/2 βολ., 2 ριμπ., 2 ασίστ), σε 24.45''. Από 11 πρόσθεσαν οι Τζάκσον και Ουίμς (ο δεύτερος πέρασε και 6 ασίστ), ενώ ο Βορόντσεβιτς είχε 10π. και 9 ριμπ. Κορυφαίος των φιλοξενούμενων ήταν ο Ντονέλ Κούπερ (15π., 6 ασίστ).

Ο Δημήτρης Ιτούδης είπε ότι "σεβαστήκαμε πολύ τον αντίπαλο μας και είχα τη δυνατότητα να μοιράσω το χρόνο στους παίκτες. Αυτήν την εβδομάδα έχουμε τρία ματς και πρέπει να έχουμε φρέσκα πόδια". Επίσης, αποκάλυψε πως "ο Μανού Μαρκοϊσβίλι χτύπησε και αύριο (21/10) θα ξέρουμε πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα του".

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ