VTB LEAGUE

Η wild card θα κρίνει και το θέμα του κόουτς στη Λοκομοτίβ Κουμπάν

Η wild card θα κρίνει και το θέμα του κόουτς στη Λοκομοτίβ Κουμπάν

Μετά το "δεν ξέρω αν θα μείνει ο Μπαζάρεβιτς", ο ιδιοκτήτης της Λοκομοτίβ Κουμπάν, Αντρέι Βεντίτσεφ ενημέρωσε πως όλα θα κριθούν από το αν η Euroleague θα δώσει wild card ή όχι.

Η αλήθεια είναι πως ο Αντρέι Βεντίτσεφ δεν είναι ιδιαίτερα "κλειστός" άνθρωπος. Δηλαδή, δεν είναι από εκείνους που αποφεύγουν τις συνεντεύξεις. Τουναντίον, στην τελευταία αυτής της εβδομάδας, το αφεντικό στη Λοκομοτίβ Κουμπάν εξήγησε πως "μέχρι να μάθουμε αν θα πάρουμε τη wild card από τη Euroleague, δεν θα προβούμε σε κάποια κίνηση", ενώ επισήμανε ότι "ο Ντέρικ Μπράουν είναι πολύ ακριβός για μας, πια" και για αυτό υπέγραψε διετές με την Αναντολού Εφές.

Τον ρώτησαν αν θα μείνει ο Σεργκέι Μπαζάρεβιτς στον πάγκο και απάντησε "κάθε νόμισμα έχει δυο όψεις. Από τη μία, δεν γίνεται να πούμε ότι ήταν πλήρως αποτυχημένος. Μαζί του κάναμε σερί 19-0 στο Eurocup, ενώ αποκλειστήκαμε από την Ούνικς, ομάδα που φέτος έπαιξε και στη Euroleague. Από την άλλη, ουδείς παίκτης παρουσίασε εξέλιξη φέτος και η αλήθεια είναι πως θα ήθελα να δω πρόοδο, να ανακαλύψω νέους παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο μέλλον. Το βέβαιο είναι ότι δεν θα πάρουμε ελαφρά την καρδία, την απόφαση που τον αφορά. Και πριν από όλα, θα χρειαστεί να δούμε αν του χρόνου θα παίξουμε στη Euroleague, όπου ανήκουν, γιατί είμαστε στις 24 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης". Και αν πάρει τη wild card "τ ότε θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας να φτιάξουμε ομάδα που θα φτάσει στα playoffs της διοργάνωσης".

Σε ό,τι αφορά τον Νικίτα Κουρμπανόφ, που σύμφωνα με πληροφορίες θα επιστρέψει στην ΤΣΣΚΑ είπε πως " μας ενδιαφέρει να τον κρατήσουμε, αλλά κάποια πράγματα είναι πέρα από τις δυνατότητες μας". Οι πηγές θέλουν τον διεθνή Ρώσο να 'χει ήδη ενημερώσει πως θα κάνει χρήση του opt out που 'χει στο συμβόλαιο του.

Στα του Μάλκολμ Ντιλέινι, επιβεβαίωσε αυτό που είπε ο ίδιος ο παίκτης, πως το μόνο out που έχει στο συμβόλαιο είναι για το ΝΒΑ. " Αν κάποιος οργανισμός του προσφέρει εγγυημένο συμβόλαιο, τότε θα παίξει στο ΝΒΑ και εμείς θα είμαστε υποχρεωμένοι να τον αφήσουμε".

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ