VTB LEAGUE

"Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θέλει τον Νέντοβιτς"

"Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θέλει τον Νέντοβιτς"

Ο Νέμανια Νέντοβιτς έχει έναν ακόμη χρόνο συμβολαίου με την Ουνικάχα Μάλαγα, αλλά σύμφωνα με τη "La Opinion de Malaga", αυτό δεν απασχολεί ιδιαίτερα την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που έχει ξεκινήσει τις επαφές της με τον 25χρονο γκαρντ.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποίησε φέτος στο EuroCup, αλλά κι η παρουσία του στη Liga Endesa, έχουν ανεβάσει κατακόρυφα τις "μετοχές" του Νέμανια Νέντοβιτς στο μπασκετικό χρηματιστήριο. Σε σημείο που η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Αυτό υποστηρίζει τουλάχιστον με σημερινό (10/4) της δημοσίευμα η " La Opinion de Malaga ", η οποία κάνει λόγο για "ενόχληση" της ρωσικής ομάδας προς την πλευρά του 25χρονου γκαρντ. Όπως επισημαίνεται, οι άνθρωποι των Πρωταθλητών Ευρώπης έχουν ήδη ενημερώσει την πλευρά του παίκτη για το γεγονός πως θέλουν να τον κάνουν δικό τους το καλοκαίρι, παρά το γεγονός ότι δεσμεύεται με την Ουνικάχα Μάλαγα για έναν ακόμη χρόνο.

Το buy out που έχει στο συμβόλαιό του με την ισπανική ομάδα μοιάζει να είναι αμελητέα ποσότητα για την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, η οποία φέρεται να είναι διατεθειμένη να του προσφέρει διετές συμβόλαιο συνεργασίας έναντι 3.000.000 ευρώ. Ποσό που δεν μπορεί να προσεγγίσει η Ουνικάχα Μάλαγα, σε κάθε περίπτωση.

"Ο παίκτης έχει δηλώσει επανειλημμένως ότι είναι ευτυχισμένος στη Μάλαγα", προσθέτει επίσης το δημοσίευμα της ισπανικής ιστοσελίδας, η οποία παρουσιάζει ως προχωρημένο το ενδιαφέρον της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, σε σημείο που δεν αποκλείεται να προκύψουν εξελίξεις το επόμενο διάστημα, εφόσον φυσικά η "ομάδα του στρατού" αποφασίσει να τελειώσει "εδώ και τώρα" την υπόθεση.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο, ο Νέμανια Νέντοβιτς έχει 13.6 πόντους, 1.5 ριμπάουντ και 3.6 ασίστ κατά μέσο όρο στη Liga Endesa, ενώ μέτρησε 9.3 πόντους, 1.9 ριμπάουντ και 3.5 ασίστ ανά αγώνα στο EuroCup, βοηθώντας σημαντικά την ομάδα του να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου και την επιστροφή στην EuroLeague.

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ