VTB LEAGUE

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας συνέτριψε την αντίπαλο της ΑΕΚ

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας συνέτριψε την αντίπαλο της ΑΕΚ

Με φόρα έχει ξεκινήσει τη νέα αγωνιστική περίοδο στην VTB League η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία συνέτριψε εντός έδρας την -προσεχή αντίπαλο της ΑΕΚ στην πρεμιέρα του Eurocup- Κράσνι Οκτιάμπρ (85-67), λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα της Euroleague.

Από το ξεκίνημα κιόλας της φετινής αγωνιστικής περιόδου, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει το πόδι... στο γκάζι. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη έκανε το 2/2 στην VTB League, επικρατώντας αυτή τη φορά της Κράσνι Οκτιάμπρ με 85-67. Η προσεχής αντίπαλος της ΑΕΚ στην πρεμιέρα του Eurocup (14/10, 19:00) δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην πίεση των γηπεδούχων, οι οποίοι από νωρίς ξέφυγαν με διψήφια διαφορά (24-12 στο 10').

Οι περισσότερες λύσεις που είχαν μάλιστα, δεν έδωσαν περιθώρια αντίδρασης στο σύνολο από το Βόλγκογκραντ, με αποτέλεσμα η διαφορά να διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα μέχρι το φινάλε. Ειδικά από τη στιγμή που η "ομάδα του στρατού" είχε 66% (25/38) δίποντα στην αναμέτρηση.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Νάντο Ντε Κολό (24 πόντοι με 9/14 εντός παιδιάς), με τους Μίλος Τεόντοσιτς (18 πόντοι με 4/8 τρίποντα) και Κάιλ Χάινς (13 πόντοι) να ακολουθούν, σε επίπεδο παραγωγικότητας. Από την άλλη, το δίδυμο των ΤζαΤζουάν Τζόνσον (23 πόντοι με 9/11 δίποντα και 10 ριμπάουντ) και Τόνι Μίτσελ Τζούνιορ (22 πόντοι) προσπάθησε, αλλά ήταν αδύνατο να αποτρέψει το μοιραίο για τον "Κόκκινο Οκτώβρη".

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ