VTB LEAGUE

Η Ούνικς Καζάν "σκούπισε" τη Νίζνι

Η Ούνικς Καζάν "σκούπισε" τη Νίζνι

Με τον Κι Λάνγκφορντ (29π.) να "γαζώνει", η Ούνικς Καζάν επικράτησε της Νίζνι (84-71), "σκουπίζοντάς" την στα προημιτελικά της VTB League. Η ομάδα του Κώστα Καϊμακόγλου ακολούθησε, έτσι, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στους "4" του πρωταθλήματος.

Με συνοπτικές διαδικασίες εξασφάλισε η Ούνικς Καζάν την πρόκρισή της στα ημιτελικά της VTB League, αφού η Νίζνι αποδείχθηκε εξαιρετικά χαμηλό εμπόδιο. Η ομάδα του Εβγκένι Πασούτιν "σκούπισε" τους "μελανόλευκους", με το 84-71 του Game 3 να βάζει τέλος στην προημιτελική σειρά.

Με τον Κιθ Λάνγκφορντ να σημειώνει 29 πόντους με 11/14 δίποντα, 1/3 τρίποντα και 12/17 βολές, οι φιλοξενούμενοι χρειάστηκαν κάτι παραπάνω από ένα δεκάλεπτο μέχρις ότου επιβάλλουν τον ρυθμό τους και πάρουν τη νίκη - πρόκριση. Από κοντά κι ο Κίνο Κόλομ, που σημείωσε νταμπλ νταμπλ με 15 πόντους και 12 ριμπάουντ, την ώρα που ο Κώστας Καϊμακόγλου είχε 10 πόντους (με 3/4 δίποντα, 1/7 τρίποντα, 4/11 βολές), 4 ριμπάουντ, 2 λάθη και 1 κλέψιμο σε 30'24'' συμμετοχής.

Στα ημιτελικά της VTB League, η Ούνικς Καζάν θα αντιμετωπίσει μία εκ των Ζενίτ και Άβτοντορ, με την πρώτη να βρίσκεται με το ένα πόδι στα ημιτελικά, έχοντας προβάδισμα δύο νικών (2-0).

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ