VTB LEAGUE

Η Αστάνα νίκησε την "μισή" Χίμκι

Η Αστάνα νίκησε την "μισή" Χίμκι

Η Αστάνα υποχρέωσε την Χίμκι στην 8η ήττα της σε 17 αγώνες στην VTB League (84-79). Καλή εμφάνιση από τον Κασελάκη, που έβαλε 15 πόντους, όλους στο πρώτο ημίχρονο!

Με τους Αλεξέι Σβεντ, Αντονι Γκιλ, Τόμας Ρόμπινσον, Τάιλερ Χάνικατ, Αντρέι Ζούμπκοβ, Μάρκο Τοντόροβιτς και Ντμίτρι Σοκόλοβ όλους νοκ άουτ, η αποστολή της Χίμκι στην έδρα της Αστάνα ήταν εκ των προτέρων πολύ δύσκολη. Έτσι αποδείχθηκε και στην πράξη, καθώς η Αστάνα προηγήθηκε με 20-2 στο 6', ξέφυγε με 20 πόντους διαφορά στο τρίτο δεκάλεπτο και εν τέλει κατέβαλε την Χίμκι με 84-79, υποχρεώνοντας την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα στην 8η ήττα της σε 17 αγώνες στην VTB League.

Ο Λεωνίδας Κασελάκης πέτυχε και τους 15 πόντους του στο πρώτο ημίχρονο και είχε 1/4 δίποντα, 3/5 τρίποντα, 4/5 ελεύθερες βολές και 4 ριμπάουντ για την Αστάνα, η οποία είχε με διψήφιο αριθμό πόντων και τους Ουντάνο (16), Κλέμονς (14), Γκραντ (16) και Γκόρντον (10). Από την αποδεκατισμένη Χίμκι ξεχώρισαν οι Βιάλτσεβ (17), Τόμας (15), Τζένκινς (14) και Ζάιτσεβ (14).

Μετά το αρχικό 20-2 η Χίμκι κατόρθωσε να μειώσει τη διαφορά μέχρι τους 2-3 πόντους στην δεύτερη περίοδο, ωστόσο οι γηπεδούχοι ξέφυγαν εκ νέου και κατόρθωσαν να "χτίσουν" μία διψήφια διαφορά πόντων που έφτασε μέχρι και τους 21 στο 27ο λεπτό (63-42). Η Χίμκι δεν τα παράταση πάλι και έριξε τη διαφορά μέχρι τους τρεις πόντους στο τελευταίο λεπτό, ωστόσο 2/2 βολές από τον Μάλκολμ Γκραντ στα 20'' και το άστοχο τρίποντο του Τσαρλς Τζένκινς έριξαν τους τίτλους τέλους.

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ