VTB LEAGUE

Έχασε στο νήμα ο Βουγιούκας

Έχασε στο νήμα ο Βουγιούκας

Παρά την εξαιρετική εμφάνιση του Ίαν Βουγιούκα, η Λοκομοτίβ Κουμπάν ηττήθηκε από τη Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης στο μεγάλο ντέρμπι της VTB League.

Η επιστροφή στις εγχώριες διοργανώσεις συνδυάστηκε με ήττα για τη Λοκομοτίβ Κουμπάν, η οποία δεν τα κατάφερε στην έδρα της απέναντι στη Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης. Η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς είχε το πάνω χέρι στο παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκεια του σαρανταλέπτου, αλλά στο φινάλε "λύγισε" από τους "μπλε", οι οποίοι πανηγύρισαν μια ακόμη μεγάλη νίκη στη VTB League (83-80).

Τι κι αν ο Ίαν Βουγιούκας έκανε εξαιρετική εμφάνιση, μετρώντας 16 πόντους (με 5/8 δίπ., 8/10 βολ.) και 5 ριμπάουντ σε 18'59'' συμμετοχής; Αυτό δεν έφτανε για τους γηπεδούχους, που είδαν βασικά τους στελέχη να είναι άστοχα. Από την άλλη, η δράση του Σεργκέι Καράσεφ (23π.), ο οποίος ήταν ο κορυφαίος των νικητών, σε συνδυασμό με την προσφορά των Στέφαν Μάρκοβιτς (17π., 7ασ.), Γιάνις Τίμα (15π.) και Ράιαν Τούλσον (14π.) έκανε τη διαφορά για τη Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης, που διατηρήθηκε σε απόσταση βολής από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Όσο για τη "Λόκο"; Έχασε την ευκαιρία να ξεφύγει από την πέμπτη θέση και να πλησιάσει στην τρίτη, εκεί όπου βρίσκεται η Χίμκι.

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ