VTB LEAGUE

Έσπασε (ξανά) το χέρι του ο Χριάπα

Έσπασε (ξανά) το χέρι του ο Χριάπα

Η ατυχία χτύπησε για δεύτερη φορά την πόρτα του Βίκτορ Χριάπα, αφού ο αρχηγός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας έσπασε το δεξί του χέρι για δεύτερη φορά φέτος! Θα μείνει εκτός δράσης μέχρι νεωτέρας, με τους ανθρώπους της "ρωσικής αρκούδας" να φοβούνται πως θα τον χάσουν για το υπόλοιπο της σεζόν.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας επικράτησε με σχετική άνεση της Ούνικς Καζάν την Κυριακή (6/3) , αλλά έχασε τον Βίκτορ Χριάπα. Ο αρχηγός της "ομάδας του στρατού" αποχώρησε τραυματίας από το γήπεδο, με τις εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη να δείχνουν πως έσπασε το δεξί του χέρι, όπερ και σημαίνει πως θα μείνει εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα. Δεν αποκλείεται μάλιστα να μην προλάβει να φορέσει τη φανέλα της ομάδας μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Το αξιοσημείωτο είναι πως ο ίδιος ακριβώς τραυματισμός (σπάσιμο στο δεξί χέρι) τον είχε κρατήσει στα "πιτς" για δύο μήνες περίπου στην έναρξη της αγωνιστικής περιόδου, στερώντας από τον Δημήτρη Ιτούδη τον πιο έμπειρο ψηλό του ρόστερ. Κι όλα αυτά σε ένα σημείο που άρχισε να "ανεβάζει στροφές" αφού αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης για τον Φεβρουάριο στη VTB League.

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ