VTB LEAGUE

Επίσημο: Στην Αστάνα ο Φλεβαράκης

Επίσημο: Στην Αστάνα ο Φλεβαράκης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στον πάγκο της Αστάνα θα βρίσκεται την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο Κώστας Φλεβαράκης, ο οποίος διαδέχεται τον Ηλία Παπαθεοδώρου.

Η Αστάνα συνεχίζει να "μιλάει" ελληνικά σε ό,τι αφορά τον πάγκο της, αφού ο Κώστας Φλεβαράκης είναι ο νέος της προπονητής. Ο έμπειρος τεχνικός βρισκόταν στην κορυφή της λίστας της ομάδας από το Καζακστάν, όπως είχε αποκαλύψει το Sport24.gr πριν από μία εβδομάδα , με τις εξελίξεις να επιβεβαιώνουν τη συγκεκριμένη πληροφορία, από την στιγμή που προέκυψε η ανακοίνωση της πρόσληψής του.

Ο πρώην προπονητής των Τρικάλων θα διαδεχθεί τον Ηλία Παπαθεοδώρου στον πάγκο των "κυανοκίτρινων", με σκοπό να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία της ομάδας, που φέτος έφτασε μέχρι τα playoffs της VTB League. Το Καζακστάν είναι η τέταρτη ευρωπαϊκή χώρα στην οποία θα εργαστεί ο Κώστας Φλεβαράκης, μετά τη Σουηδία (2004-'05), την Πολωνία (2006-'07 και 2015) και τη Γερμανία (2012-'13). Θυμίζουμε ότι πέρσι είχε συμφωνήσει με το Ρέθυμνο, αλλά αποχώρησε λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της πρόσληψής του, λόγω... ασυμφωνίας με τη διοίκηση των Κρητικών για τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ