VTB LEAGUE

Επίσημο: Στη Λοκομοτίβ Κουμπάν ο Κατσικάρης!

Επίσημο: Στη Λοκομοτίβ Κουμπάν ο Κατσικάρης!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετά από δέκα χρόνια, ο Φώτης Κατσικάρης θα ξανακαθίσει στον πάγκο ρωσικής ομάδας. Αυτή τη φορά σε εκείνον της Λοκομοτίβ Κουμπάν, διαδεχόμενος τον Γιώργο Μπαρτζώκα, αφού επισημοποιήθηκε η μετακίνησή του από τη Μούρθια.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποχώρησε από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν, αλλά ο πάγκος της ρωσικής ομάδας παραμένει σε... ελληνικά χέρια. Αυτά του Φώτη Κατσικάρη. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός είναι ο νέος προπονητής της "Λόκο", όπως ανακοίνωσε επίσημα η εταιρεία που τον εκπροσωπεί!

Ο 49χρονος τεχνικός επιστρέφει, έτσι, στη Ρωσία μετά από δέκα χρόνια, όταν κι είχε κοουτσάρει την Ντιναμό Αγίας Πετρούπολης, με επιτυχία. Πλέον θα ηγηθεί της προσπάθειας της Λοκομοτίβ Κουμπάν, με στόχο να την οδηγήσει στη διάκριση στο Eurocup, αλλά και στην VTB League. Ο πήχης πάντως μπαίνει αρκετά ψηλά, αφού καλείται να διαδεχθεί τον πιο επιτυχημένο προπονητή στη σύγχρονη ιστορία της ρωσικής ομάδας, τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ο οποίος οδήγησε τη "Λόκο" μέχρι το Final Four της Euroleague.

Θυμίζουμε ότι από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν έχουν αποχωρήσει σχεδόν όλοι οι πρωταγωνιστές της περσινής αγωνιστικής περιόδου, πλην του Ράιαν Μπρόκχοφ. Παρεμπιπτόντως, η ρωσική ομάδα βρίσκεται στον ίδιο όμιλο του Eurocup με τη Βαλένθια, την Ολίμπια Λιουμπλιάνας, τη Χάποελ Ιερουσαλήμ, την Ουλμ και την Φουενλαμπράδα.

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ