VTB LEAGUE

Επιμένει "ελληνικά" ο Παπαθεοδώρου

Επιμένει "ελληνικά" ο Παπαθεοδώρου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ουσμάν Κρουμπάλι είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Αστάνα του Ηλία Παπαθεοδώρου, ο οποίος πλέον θα "σηκώσει μανίκια" για να δημιουργήσει το ρόστερ της νέας του ομάδας.

Μετά τον Λεωνίδα Κασελάκη, ακόμη ένας παίκτης που ξεχώρισε πέρσι στην Basket League θα μετακομίσει στην Αστάνα του Ηλία Παπαθεοδώρου. Ο λόγος για τον Ουσμάν Κρουμπάλι, ο οποίος υπέγραψε το συμβόλαιο συνεργασίας που του προσέφερε η ομάδα από το Καζακστάν, για να ανακοινωθεί εν συνεχεία επίσημα η απόκτησή του.

Ο 28χρονος φόργουορντ/σέντερ ξεχώρισε με τα χρώματα του Λαυρίου την περσινή αγωνιστική περίοδο, έχοντας 10.7 πόντους και 6.9 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, με αποτέλεσμα στο φινάλε της χρονιάς να μετακομίσει για λίγο στη Lega Basket για λογαριασμό της Βενέτσια. Η ιταλική ομάδα δεν τον κράτησε παραπάνω κοντά της, αλλά αυτό ουδόλως ενόχλησε τον Ηλία Παπαθεοδώρου, ο οποίος είχε την ευκαιρία να τον κάνει δικό του, ενισχύοντας τη φροντ λάιν της Αστάνα.

Θυμίζουμε πως λίγες ημέρες νωρίτερα, οι "κυανοκίτρινοι" είχαν ανακοινώσει την απόκτηση του Λεωνίδα Κασελάκη, με τον οποίο συνεργάστηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Νέων Ανδρών στην Κηφισιά.

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ