VTB LEAGUE

Εξετάζει την περίπτωση του Μάρκοβιτς η ΤΣΣΚΑ

Εξετάζει την περίπτωση του Μάρκοβιτς η ΤΣΣΚΑ

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα η ΤΣΣΚΑ Μόσχας φέρεται να έχει βάλει τον Στέφαν Μάρκοβιτς της Ζενίτ στο στόχαστρό της, για την περίπτωση που χρειαστεί να ψάξει τον αντικαταστάτη του Μίλος Τεόντοσιτς.

Η VTB League βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά το ίδιο ισχύει και για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη ξέρει ότι είναι πιθανό να χρειαστεί να ψάξει τον αντικαταστάτη του Μίλος Τεόντοσιτς το φετινό καλοκαίρι, αφού ο Σέρβος γκαρντ μένει ελεύθερος, "χτενίζοντας" ήδη την αγορά.

Σύμφωνα μάλιστα με τις πρώτες φήμες που κυκλοφορούν, η ΤΣΣΚΑ μάλλον δεν κοιτάζει και πολύ μακριά, αφού ένα από τα πρώτα ονόματα που έχουν μπει στην λίστα της είναι αυτό του Στέφαν Μάρκοβιτς. Ο 29χρονος πόιντ γκαρντ της Ζενίτ δεν είναι βέβαια ίδιου στυλ παίκτης, ωστόσο η καλή σεζόν που διανύει φέτος, αριθμώντας 10.3 πόντους, 4.3 ριμπάουντ και 7.8 ασίστ μέσο όρο στην VTB League, δεν έχει περάσει απαρατήρητη.

Αξίζει να αναφερθεί βέβαια ότι ο Μάρκοβιτς είναι ο δεύτερος Σέρβος πόιντ γκαρντ που ακούγεται τους τελευταίους μήνες ως πιθανός αντικαταστάτης του Τεόντοσιτς. Ο πρώτος που είχε βρεθεί αρχικά σε αυτή την θέση ήταν ο Νεμάνια Νέντοβιτς της Μάλαγα, ο οποίος επίσης διανύει εξαιρετική σεζόν, έχοντας 13.8 πόντους και 3.7 ασίστ μέσο όρο στο Ισπανικό Πρωτάθλημα.

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ