VTB LEAGUE

Έκανε το 1-0 η Ζενίτ κόντρα στην Χίμκι

Έκανε το 1-0 η Ζενίτ κόντρα στην Χίμκι

Με ηγέτες τους Άαρον Ουάιτ και Στέφαν Μάρκοβιτς η Ζενίτ επιβλήθηκε έπειτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι με 99-95 της Χίμκι και έκανε το 1-0 στην σειρά των ημιτελικών της VTB League.

Η Ζενίτ και η Χίμκι πρόσφεραν στον κόσμο ένα εξαιρετικό παιχνίδι στα πλαίσια του πρώτου αγώνα της ημιτελικής φάσης της VTB League, με την πρώτη να πανηγυρίζει στο τέλος τη νίκη με 99-95, κάνοντας το 1-0 στην σειρά.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι από το ξεκίνημά του, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο-πόντο σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Με το παιχνίδι όμως να βρίσκεται στην τελική ευθεία, ήρθε ο Στέφαν Μάρκοβιτς να σημειώσει ένα τεράστιο τρίποντο, κάνοντας το σκορ 96-90, με μόλις 31 δευτερόλεπτα να μένουν για το τέλος του αγώνα, "καθαρίζοντας" το παιχνίδι.

Ο Ααρον Ουάιτ με 22 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, με τον Σεργκέι Καράσεφ να προσθέτει 21 πόντους, τον Κάιλ Λάντρι 18 πόντους και τον Μάρκοβιτς 13 πόντους και 9 ασίστ. Για τους ηττημένους, ο Αλεξέι Σβεντ είχε 31 πόντους και 7 ασίστ, ο Ρόμπι Χάμελ 15 πόντους και ο Μάρκο Τοντόροβιτς 13 πόντους.

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ