VTB LEAGUE

Δια περιπάτου το 2-0 η ΤΣΣΚΑ

Δια περιπάτου το 2-0 η ΤΣΣΚΑ

Η ΤΣΣΚΑ του Δημήτρη Ιτούδη νίκησε εύκολα (94-74) την Αστάνα του Ηλία Παπαθεοδώρου και έκανε το 2-0 στους "8" των Playoffs στη VTB League (VIDEO).

Εύκολα κι απλά... Η ΤΣΣΚΑ δεν δυσκολεύτηκε ούτε στο δεύτερο παιχνίδι για την προημιτελική σειρά των Playoffs της VTB League, καθώς νίκησε στο ρελαντί την Αστάνα 94-74 και πήρε προβάδισμα με 2-0 στη σειρά. Οι Μοσχοβίτες δεν έχασαν ποτέ το προβάδισμα μετά το 4ο λεπτό, έκλεισαν το πρώτο ημίχρονο με διαφορά 13 πόντων και την ανέβασαν μέχρι το +23 στο 37'.

Οι Νάντο Ντε Κολό (15π., 4κλ.), Ααρον Τζάκσον (11π.) ήταν οι πρώτοι σκόρερς της ΤΣΣΚΑ, η οποία σημείωσε τη 10η συνεχόμενη νίκη της στη VTB League και χρειάζεται πια άλλη μία προκειμένου να προκριθεί στους "4", και να αντιμετωπίζει μία από τις Λοκομοτίβ Κουμπάν ή Ούνικς Καζάν. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη δεν χρειάστηκε καν τη συνδρομή του (απόντα) Μίλος Τεόντοσιτς για να φτάσει στη νίκη, καθώς και οι 12 παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν πέτυχαν τουλάχιστον πέντε πόντους και ουδείς έπαιξε πάνω από 25 λεπτά.

Καλή εμφάνιση από τους Κασελάκη, Κατσίβελη

Από τη μεριά της Αστάνα του Ηλία Παπαθεοδώρου, η οποία έκανε συνολικά 24 λάθη, οι Ρόμπερτ Λόουερι (19π., 6ασ.), Ιαν Μίλερ (12π., 8λ.) και Ουσμάν Κρουμπάλι (12π.) ήταν οι πρώτοι σκόρερς, ενώ διψήφιο αριθμό πόντων είχε και ο Λεωνίδας Κασελάκης (10π.), που έκανε και 6 κλεψίματα. Ο έτερος Έλληνας της Αστάνα, ο Δημήτρης Κατσίβελης, είχε 5 πόντους, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα και 3 λάθη σε 23'29''.

Παρακολουθήστε στιγμιότυπα από την αναμέτρηση στο παρακάτω video:

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ