VTB LEAGUE

"Αντίο" με ήττα για τον Κούπερ

"Αντίο" με ήττα για τον Κούπερ
Κούπερ INTIME SPORTS

Ο Ντι Τζέι Κούπερ δεν κατάφερε να ολοκληρώσει με νίκη τη θητεία του στην Κράσνι Όκτιαμπρ. Δείτε τι έκανε ο 25χρονος γκαρντ στο τελευταίο του παιχνίδι με τη ρωσική ομάδα, πριν φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ.

Το τελευταίο του παιχνίδι με τα χρώματα της Κράσνι Όκτιαμπρ έδωσε απόψε (21/11) ο Ντι Τζέι Κούπερ, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ -μέχρι το 2017 . Ο Αμερικανός πλεϊμέικερ αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη φανέλα της ρωσικής ομάδας, συνδυάζοντας όμως το "αντίο" του με αρνητικό αποτέλεσμα, αφού η Κάλεβ επικράτησε στη Μόσχα με 95-83.

Οι Τζότζουαν Τζόνσον (26π.) και Ντμίτρι Σοκόλοφ (26π. με 11/14 δίποντα) ήταν αυτοί που ξεχώρισαν για τους ηττημένους, την ώρα που ο Ντι Τζέι Κούπερ δεν κατάφερε να βοηθήσει επιθετικά, αφού είχε μόλις 3 πόντους με 1/7 σουτ (0/2 δίποντα και 1/5 τρίποντα). Στα 30'53'' που αγωνίστηκε πάντως, πρόλαβε να μοιράσει 11 ασίστ.

Θυμίζουμε πως ο πρώην παίκτης των ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού αναμένεται να βρίσκεται στη χώρα μας τις επόμενες ημέρες για να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα και να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Ντράγκαν Σάκοτα.

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ