VTB LEAGUE

Ανακοίνωσε Πεδουλάκη η Ούνιξ!

Ανακοίνωσε Πεδουλάκη η Ούνιξ!

Ο Αργύρης Πεδουλάκης αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού μετά την εντός έδρας ήττα από τη Λαμποράλ Κούτσα, στο ΟΑΚΑ. Ο Έλληνας κόουτς επιστρέφει στους πάγκους για λογαριασμό της Ούνιξ Καζάν!

Ο Φώτης Κατσικάρης είχε έλθει σε κατ' αρχήν συμφωνία με την Ούνιξ όμως ζήτησε μια εβδομάδα επιπλέον προθεσμία από τους κυπελλούχους Ρωσίας, οι οποίοι αρνήθηκαν και στράφηκαν στην περίπτωση του Αργύρη Πεδουλάκη.

Η Ούνιξ Καζάν έφτασε φέτος ως τους τελικούς του EuroCup όπου ηττήθηκε από τη Βαλένθια, κατέκτησε το κύπελλο στη Ρωσία ωστόσο απέτυχε στη VTB United League κι έτσι έχασε την ευκαιρία να εξασφαλίσει την απευθείας πρόκριση στην επόμενη Euroleague.

Θα το κάνει μέσω του προκριματικού γύρου , με τον Αργύρη Πεδουλάκη στην άκρη του πάγκου! Ο Κρητικός τεχνικός συμφώνησε για συμβόλαιο ενός έτους και ανακοινώθηκε σήμερα από την Ούνιξ. Ο ''Άρτζι'' αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό μετά την εντός έδρας ήττα από την Λαμποράλ Κούτσα στο TOP-16 της Euroleague ενω κατέκτησε το περσινό νταμπλ και το φετινό Κύπελλο, στον τελικό με τον Άρη.

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ