VTB LEAGUE

Αλλάζει σύστημα στα playoffs η VTB League, τέλος το Final Four

Αλλάζει σύστημα στα playoffs η VTB League, τέλος το Final Four

H VTB League ανακοίνωσε ότι την σεζόν 2018/19 θα επανέλθει το προηγούμενο σύστημα που ίσχυε στα playoffs, καταργώντας το Final Four, το οποίο άντεξε μόλις έναν χρόνο.

Η VTB League επιστρέφει στην κανονικότητα. Έπειτα από έναν χρόνο πειραματισμού, όπου η σεζόν ολοκληρώθηκε με Final Four αντί με σειρά τελικών, στην λίγκα αποφάσισαν να επαναφέρουν το προηγούμενο σύστημα διεξαγωγής των playoffs.

Ο Πρόεδρος της λίγκας, Σεργκέι Ιβάνοφ, ανακοίνωσε τα νέα σε Συνέντευξη Τύπου την οποία παρέθεσε, τονίζοντας ότι από τη νέα σεζόν τα playoffs θα ολοκληρώνονται με σειρά τελικών, η οποία θα κρίνεται στις τρεις νίκες. Ο Ιβάνοφ μάλιστα υποστήριξε ότι ο μόνος λόγος που την σεζόν 2017/18 η VTB League ολοκληρώθηκε με Final Four (το οποίο κατέκτησε η ΤΣΣΚΑ, κερδίζοντας στον τελικό την Χίμκι) ήταν το γεγονός ότι η Ρωσία φιλοξένησε το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου και υπήρχε ο φόβος ότι οι τελικοί του μπάσκετ θα διεξάγονταν σε άδεια γήπεδα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο φινάλε των δηλώσεών του ο Ιβάνοφ αποκάλυψε ότι την σεζόν 2018/19 ο κόσμος θα έχει την δυνατότητα να παρακολουθεί αγώνες της VTB League μέσω του γνωστού αμερικανικού σάιτ Bleacher report.

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ