ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ

Το πλάνο της Ζαλγκίρις για τον Γιανκούνας ενόψει Παναθηναϊκού

Το πλάνο της Ζαλγκίρις για τον Γιανκούνας ενόψει Παναθηναϊκού

Η Ζαλγκίρις αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό Superdoods (7/12, 20:00) και το μεγάλο της αστέρι, ο Παούλιους Γιανκούνας δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Η Ζαλγκίρις και Παναθηναϊκός θα βρεθούν αντιμέτωποι στην 11η "στροφή" της EuroLeague και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αναμένει να δει σε τι κατάσταση θα βρίσκεται ο Παούλιους Γιανκούνας. Ο 33χρονος πάουερ φόργουορντ αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι και είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως ο "Σάρας" δεν τον είχε στη διάθεσή του στην εκτός έδρας νίκη της Ζαλγκίρις με 75-51 (3/12) επί της Πιένο για την 13η αγωνιστική της λίγκας της Λιθουανίας.

Ο Παούλιους Γιανκούνας, σύμφωνα με το αρχικό πλάνο της ομάδας του, αναμένεται να έχει ολιγόλεπτη συμμετοχή στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, καθώς δεν είναι στο 100% και η Ζαλγκίρις δεν θέλει να επιβαρύνει την κατάστασή του.

Ο Παούλιους Γιανκούνας στη φετινή EuroLeague έχει αγωνιστεί και στα 10 παιχνίδια της ομάδας του κι έχει μέσο όρο 12,6 πόντους, 5 ριμπάουντ, 1,9 ασίστ, 0,5 κλεψίματα, 1,1 λάθη και 0,3 τάπες.

TAGS ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ