ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ

Το "αντίο" του Ντέντμον στη Ζάλγκιρις

Το "αντίο" του Ντέντμον στη Ζάλγκιρις

Ο MVP της Ζάλγκιρις, Τζάστιν Ντέντμον φυσικά και έχει μπει στο στόχαστρο πολλών ευρωπαϊκών ομάδων, που πρώτα πρέπει να περάσουν από τους Λιθουανούς, για το buy out.

Σε 24 ματς στην Euroleague, είχε κατά μ.ο. 29.37'' συμμετοχής, στη διάρκεια των οποίων πρόσφερε 16.8π. (86.3% στις βολές, 42.1% στα δίποντα, 44.3% στα τρίποντα), 3.5 ριμπ., 4/1 ασίστ, 1.3 κλεψ. και 3.7 λάθη. Παρεμπιπτόντως, ήταν η rookie season του Τζάστιν Ντέντμον στη διοργάνωση.

Αρκετοί έσπευσαν να τον ζητήσουν στα μέσα της σεζόν, αλλά η Ζάλγκιρις ήταν ανένδοτη ως προς την πώληση του -παρ' ότι έχει τεράστια οικονομικά προβλήματα. Αυτό μάλλον όμως, θα το κάνει τώρα, με τον "Abracadabra" (λόγω των απίστευτων σουτ που σκοράρει) να είναι στα "θέλω" ομάδων που μπορούν να αντέξουν το οικονομικό βάρος. Κατ' αρχάς, όμως θέλει να δει αν θα βρει δουλειά στο ΝΒΑ.

Πριν επιστρέψει στις ΗΠΑ, έγραψε στο Instagram ένα μακροσκελές μήνυμα, στο οποίο ευχαρίστησε τους πάντες και αρνήθηκε να πει "αντίο" γιατί "ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει στο μέλλον".

Τι έγραψε;

"Αυτή ήταν μια από τις πιο αξιομνημόνευτες σεζόν της καριέρας μου. Δύσκολη, αλλά μείναμε όλοι ενωμένοι και οι φαν ήταν δ ίπλα μας έως το τέλος. Θέλω λοιπόν, να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους μας για τη στήριξη τους στα σκαμπανεβάσματα μας. Είναι οι καλύτεροι στην Ευρώπη, μακράν των δεύτερων!! Θέλω να ευχαριστήσω το τεχνικό τιμ και τη διοίκηση που βοήθησε το παιχνίδι μου και έκανε ό,τι μπορούσε για να είμαι καλά, εκτός αγωνιστικών χώρων. Ευχαριστώ σε όλους τους συμπαίκτες μου, που έκαναν ό,τι μπορούσαν ώστε να νιώθω σαν να είμαι στο σπίτι μου. Τους ευχαριστώ που είναι αυτοί που είναι.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Μαρτίνας Πότσιους που με έκανε να αισθανθώ άνετα, με το να επικοινωνήσει μαζί μου μόλις υπέγραψα το συμβόλαιο μου, ενώ ήταν πάντα θετικός, ό,τι και αν συνέβαινε. Καλό ή κακό. Με κράτησε χαλαρό, όταν μου ανέβαινε η θερμοκρασία, με τις αποφάσεις των διαιτητών lol. Ευχαριστώ για αυτό. Ελπίζω να παίξουμε μαζί και στο μέλλον.

Για το τέλος, θέλω να ευχαριστήσω το Θεό για τη δόξα και το έλεος του. Χωρίς Αυτόν δεν ξέρω αν θα μπορούσα να κάνω ό,τι έκανα. Νιώθω ευλογημένος. Λέω στη Λιθουανία "θα τα πούμε αργότερα". Δεν θέλω "αντίο" γιατί δεν είναι "αντίο". Δεν ξέρω τι κρύβει το μέλλον".

Το "αντίο" του Ντέντμον στη Ζάλγκιρις
TAGS ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ