ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Παρουσιάστηκε (επιτέλους) ο Μπράιαντ

Παρουσιάστηκε (επιτέλους) ο Μπράιαντ

Η Βαλένθια παρουσίασε με ένα μήνα καθυστέρηση τον Τζον Μπράιντ στους δημοσιογράφους. Ο λόγος της καθυστέρησης; Οι Ισπανοί περίμεναν πρώτα να χάσει τα κιλά των διακοπών!

Ο Τζον Μπράιαντ φημίζεται για δύο πράγματα: Το πολύ μπάσκετ που ξέρει και τα αρκετά παραπανίσια κιλά που κουβαλάει. Και το δεύτερο πράγμα που τον έκανε γνωστό ήταν και ο λόγος της καθυστερημένης παρουσίασής του από την Βαλένθια!

Ο Ισπανικός σύλλογος είχε ανακοινώσει την συμφωνία με τον Αμερικανό σέντερ από τις αρχές Αυγούστου. Η επίσημη παρουσίασή του ωστόσο άργησε να γίνει, με τις “Νυχτερίδες” να τον παρουσιάζουν πριν μερικές ώρες στους δημοσιογράφους. Όσο για τον λόγο της καθυστερημένης παρουσίασής του, αυτός δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι ο πρώην παίκτης της Μπάγερν εμφανίστηκε με πολλά περιττά κιλά στην πρώτη ημέρα της προετοιμασίας (!) με την Βαλένθια να περιμένει πρώτα να αδυνατίσει πριν τον δείξει στον κόσμο!

Το παρασκήνιο της υπόθεσης έκανε γνωστό η εφημερίδα “mundo deportivo”, συμπληρώνοντας ωστόσο ότι ο Αμερικανός δείχνει πλέον να είναι σε καλύτερη κατάσταση, αφού έχει πάρει μέρος και σε 4 φιλικά παιχνίδια.

TAGS ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ