ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Θέλει Φρίλαντ αντί Καούν, η ΤΣΣΚΑ

Θέλει Φρίλαντ αντί Καούν, η ΤΣΣΚΑ

Ο Σάσα Καούν ομολόγησε πρόσφατα ότι σκέφτεται έντονα τη μετακόμιση στο Κλίβελαντ για λογαριασμό των Cavaliers ενώ η ΤΣΣΚΑ Μόσχας φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του free agent Τζόελ Φρίλαντ.

Το πιθανότερο σενάριο για την καριέρα του Σάσα Καούν είναι να φύγει το καλοκαίρι για τις ΗΠΑ, προκειμένου να γίνει παίκτης των Cavaliers, ομάδα που έχει τα δικαιώματα του στο ΝΒΑ.

Ο Ρώσος σέντερ μίλησε πρόσφατα στην ιστοσελίδα championat.ru για τις προθέσεις του, με τον δημοσιογράφο να του ζητά κατ' αρχάς να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την πληροφορία που τον θέλει να σκέφτεται το ΝΒΑ.

" Με ενδιαφέρει να παίξω στο ΝΒΑ . Αν υπάρχει ενδιαφέρον για το project και κίνητρο, δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα να υπογράψω πολυετές συμβόλαιο" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Καούν, την ίδια στιγμή που η ΤΣΣΚΑ φέρεται να εξετάζει τον Τζόελ Φρίλαντ για την ενίσχυση της front line.

O 28χρονος Βρετανός free φόργουορντ (2μ.08) έπαιξε φέτος σε 50 αγώνες στο με τους Portland Trail Blazers, έχοντας 3.4 πόντους και 3.8 ριμπάουντ σε 12' μ.ό. Το Gigantes del Basket αποκαλύπτει ενδιαφέρον της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την περίπτωσή του, αν τελικά ο Κάουν πάει στους Cavaliers και ο Φρίλαντ αποφασίσει να επιστρέψει στην Ευρώπη.

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ