ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Χάραξε πορεία προς την ΤΣΣΚΑ ο Παρακχούσκι

Χάραξε πορεία προς την ΤΣΣΚΑ ο Παρακχούσκι

Ο Σάσα Καούν θέλει να πάει στο ΝΒΑ, το συμβόλαιο του Κάιλ Χάινς τελειώνει (και η Εφές έχει ήδη κινηθεί), με τον Άρτσιομ Παρακχούσκι να γίνεται μονόδρομος για την ΤΣΣΚΑ, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Sport24.gr.

Ήταν στη λίστα με εκείνους που επρόκειτο να μοσχοπουληθούν το προσεχές καλοκαίρι, εξ όσων είχαν ξεχωρίσει στην κανονική περίοδο της Euroleague . Ο ρούκι -στη Euroleague- σέντερ της Νίζνι Νόβγκοροντ, ευρύτερα γνωστός ως Άρτσιομ Παρακχούσκι συνδέθηκε από τον Μάρτιο με την ΤΣΣΚΑ - όπως σας είχε αποκαλύψει το Sport24.gr. Ίσως γιατί ήταν η λογική εξέλιξη των πραγμάτων, από τη στιγμή που ο Σάσα Καούν ενημέρωσε πως ενδιαφέρεται να δοκιμάσει στο ΝΒΑ. Μετά έγινε γνωστό πως ο Κάιλ Χάινς που διανύει τον τελευταίο μήνα του συμβολαίου του, έχει στα χέρια του ενδιαφέρουσα πρόταση της Αναντολού Εφές .

Ο Λευκορώσος... πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος φοίτησε στις ΗΠΑ, πριν επιστρέψει το 2011 για τη Ρίγα Λετονίας συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην "ομάδα του στρατού", ενώ οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν και ότι στα πλάνα είναι να του δώσουν ρωσικό διαβατήριο. Ως εκ τούτου, δεν θα αγωνίζεται καν ως ξένος στη VTB United League, συν του ότι αν χρειαστεί (αν δεν εμφανιστούν στις "αρκούδες" οι Ρώσοι NBAers), μπορεί να φορέσει και τη φανέλα της νέας του χώρας.

Για τον Παρακχούσκι ενδιαφέρθηκαν όλες οι ρωσικές ομάδες που διεκδικούν κούπες τα τελευταία χρόνια (κάποιοι έδιναν και καλύτερα χρήματα), με τον ίδιο να βάζει σε πρώτη μοίρα το ενδιαφέρον του να διεκδικήσει την κορυφή της Ευρώπης και να διαλέγει την ΤΣΣΚΑ.

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ