ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Πρόταση της ΤΣΣΚΑ στον Χάινς

Πρόταση της ΤΣΣΚΑ στον Χάινς
INTIME SPORTS

Η ΤΣΣΚΑ δεν ήθελε να πιστέψει πως ο Σάσα Καούν θα φύγει, ώσπου έγινε επίσημη η αποχώρηση, με τους Ρώσους να παίρνουν αμέσως τα μέτρα τους.

Μέχρι πρότινος, όλα έδειχναν ότι ο Κάιλ Χάινς θα καταλήξει κάπου μεταξύ της Αναντολού Εφές ή του Ολυμπιακού, ομάδες που είχαν ενημερώσει επί του ενδιαφέροντος τους, πρώτες.

Ο Σάσα Καούν όμως, άλλαξε τις ισορροπίες στην ΤΣΣΚΑ, όταν είπε πως εγκαταλείψει το ευρωπαϊκό μπάσκετ . Μοιραία, αν έχανε η "ομάδα του στρατού" και τον Χάινς, θα έπρεπε να αναζητήσει δυο σέντερ επιπέδου Euroleague και των απαιτήσεων που έχει η πρωταθλήτρια της VTB United League -με δεδομένη την ανάγκη της να φτάσει κάποτε στην κορυφή της Ευρώπης.

Οι διοικούντες την ΤΣΣΚΑ είχαν... αφαιρέσει το opt out από το συμβόλαιο του Δημήτρη Ιτούδη πριν το Final Four της Μαδρίτης και άρα οι ενέργειες που θα αφορούν το ρόστερ της αγωνιστικής περιόδου 2015-16 έχουν ξεκινήσει. Εξ ου και προέκυψε η πληροφορία για τη διετή επέκταση που προσφέρθηκε στον Άαρον Τζάκσον , στον οποίον έχουν καταθέσει προσφορές ομάδες από το ΝΒΑ.

Οι τελευταίες πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν ότι κάτι αντίστοιχο έχει γίνει και στον Χάινς. Δηλαδή, ο εκπρόσωπος του έχει στα χέρια του πρόταση των Ρώσων με διάρκεια (1+1) και συγκεκριμένο ποσό (κοντά σε αυτό που πήρε και φέτος, δηλαδή 1.3 εκατ. δολ.). Αν τα λόγια των άλλων, γίνουν έγγραφες προσφορές, μετά θα πρέπει να καταλήξει στο τι θα κάνει -με τις πιθανότητες να μείνει εκεί που είναι να είναι υπαρκτές.

Κάπου εδώ να θυμίσουμε ότι ο Τζόελ Φρίλαντ είναι στα υπ' όψιν , ενώ υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν την ΤΣΣΚΑ να 'χει τακτοποιήσει ήδη τις περιπτώσεις των Άρτσιομ Παρακχούσκι και Νικίτα Κουρμπανόφ .

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ