ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Καμία βάση το "θέμα" του Σβεντ

Καμία βάση το "θέμα" του Σβεντ

Κατά την προσφιλή τους συνήθεια, να τακτοποιούν τους ΝΒΑers τους πριν καν φύγουν από το θεαματικότερο πρωτάθλημα του κόσμου, οι Ρώσοι έστειλαν και τον Αλεξέι Σβεντ στην ΤΣΣΚΑ. Τι ισχύει;

Στη λογική που ήθελε τον Αντρέι Κιριλένκο να επιστρέφει στη Μόσχα και μαζί στο ρόστερ της ΤΣΣΚΑ (διότι πού αλλού να πάει, αν δεν μείνει στο ΝΒΑ), οι Ρώσοι έγραψαν και ότι ο Αλεξέι Σβεντ είναι υποψήφιος για την "ομάδα του στρατού". Κάτι που δεν ισχύει.

Πληροφορίες από τους πρωταθλητές της VTB United League αναφέρουν πως δεν υπάρχει η παραμικρή βάση σε αυτό το σενάριο, τη στιγμή που ο διεθνής Ρώσος γκαρντ δεν μπορεί επίσης να φύγει από την άλλη ακτή του Ατλαντικού (όπου απασχολείται από τους Σίξερς), νωρίτερα από το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Αλλά και τότε τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται σίγουρο.

Όπως είπε και ο Βλάντιμιρ Γκομέλσκι (γιος του αείμνηστου Αλεξάντερ), σε σχετική ερώτηση που του έγινε στην εκπομπή που τον πληρώνει ως σχολιαστή " δεν ξέρω αν ο Σβεντ ταιριάζει στη φιλοσοφία του Δημήτρη Ιτούδη. Σε κάθε περίπτωση, εκείνος είναι ο αρμόδιος να σας δώσει την απάντηση σε αυτήν την απορία".

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ