ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Επίσημα "Ρώσος" ο Τεόντοσιτς

Επίσημα "Ρώσος" ο Τεόντοσιτς
INTIME SPORTS

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανακοίνωσε την απόκτηση του Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους πρωταθλητές Ρωσίας για τα επόμενα τρία χρόνια.

Οι Ρώσοι με αυτόν τον τρόπο ενισχύονται σημαντικά και στην περιφέρεια μετά την απόκτηση των Νέναντ Κρστιτς και Ντάριους Λαβρίνοβιτς κοντά στο καλάθι.

Ο πρώην παίκτης πλέον του Ολυμπιακού υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους πρωταθλητές Ρωσίας και θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Γιόνας Καζλάουσκας...

" Είμαι χαρούμενος που έχουμε ήδη βρει τους κατάλληλους γκαρντ και σέντερ για να ενισχύσουμε την ομάδα μας ενόψει της επόμενης σεζόν", ήταν τα πρώτα λόγια του Γιόνας Καζλάουσκας για τον Μίλος Τεόντοσιτς, συμπληρώνοντας στη συνέχεια: " Ο Κρστιτς και ο Τεόντοσιτς παίζουν μαζί στην εθνική ομάδα της Σερβίας και γνωρίζονται καλά, ξέρουν ο ένας το παιχνίδι του άλλου".

Έπειτα ο κόουτς των Λιθουανών μίλησε για τον 24χρονο γκαρντ... " Δεν χρειάζεται να παρουσιάσω τον Τεόντοσιτς. Είναι ένας πολύ έμπειρος παίκτης παρά την ηλικία του, έχει παίξει πολλά παιχνίδια σε κορυφαίο επίπεδο, συμπεριλαμβανομένων και των αναμετρήσεων του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. Είμαι σίγουρος ότι θα μας βοηθήσει".

Τεόντοσιτς: "Να πετύχουμε τις στόχους μας..."

Από την πλευρά του, ο Μίλος Τεόντοσιτς ανέφερε: " Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω για μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας διαθέτει ένα πολύ ισχυρό ρόστερ και πιστεύω ότι είμαστε ικανοί να πετύχουμε όλους τους στόχους που θα θέσουμε για την επόμενη χρονιά. Επίσης είναι σημαντικό που θα αγωνιστώ μαζί με τον φίλο μου τον Νέναντ Κρστιτς, έναν εξαιρετικό παίκτη και άνθρωπο".

Ο Τεόντοσιτς ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπόρατς Τσάτσακ, έπειτα έπαιξε για την Ζελέζνικ και προτού φορέσει τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ αγωνίστηκε για τον Ολυμπιακό. Ο 24χρονος Σέρβος γκαρντ τη σεζόν 2009-10 ανακηρύχτηκε κορυφαίος Ευρωπαίος παίκτης.

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ