ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Επέστρεψε στις προπονήσεις της ΤΣΣΚΑ ο Τεόντοσιτς

Επέστρεψε στις προπονήσεις της ΤΣΣΚΑ ο Τεόντοσιτς

Μετά από ένα πολύ καλό Ολυμπιακό Τουρνουά στο Ρίο, ο Τεόντοσιτς ξεκουράστηκε λίγες μέρες και τη Δευτέρα (05/09) επέστρεψε στις προπονήσεις της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Δείτε το βίντεο από την επιστροφή του Σέρβου γκαρντ.

Η περσινή σεζόν ήταν πραγματικά ονειρική για τον Μίλος Τεόντοσιτς. Κατέκτησε με τα χρώματα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας τον τίτλο της VTB League, κερδίζοντας μάλιστα και τον τίτλο του MVP των Playoffs της λίγκας για δεύτερη φορά. Αυτό όμως που του έλειπε τόσα χρόνια και έδινε το δικαίωμα στους επικριτές του να τον αποκαλούν λούζερ ήταν ο τίτλος της Euroleague.

Η στιγμή της εξιλέωσης του Μίλος Τεόντοσιτς ήρθε στις 15 Μαΐου όταν πανηγύρισε την κατάκτηση της Euroleague, στην έβδομη συμμετοχή του σε Final Four. Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού κατέκτησε μάλιστα λίγες μέρες πριν το ασημένιο Ολυμπιακό μετάλλιο, με τα χρώματα των "πλάβι", και ολοκλήρωσε την καλύτερη, μέχρι σήμερα, σεζόν του.

Τη Δευτέρα (05/09) μετά από μια σύντομη "ανάσα", ο Μίλος Τεόντοσιτς επέστρεψε στις προπονήσεις της ρώσικης "αρκούδας", κάτι που κοινοποίησε μέσω Twitter.

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ