ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Δεν βρήκε πρόταση στις ΗΠΑ και υπογράφει στην ΤΣΣΚΑ ο Ροντρίγκεθ

Philadelphia 76ers' Sergio Rodriguez in action during the second half of an NBA basketball game against the Detroit Pistons, Saturday, March 4, 2017, in Philadelphia. The Pistons won 136-106. (AP Photo/Chris Szagola)
AP Photo/Chris Szagola AP

Δυο μέρες μετά την διάψευση των 76ers για συμφωνία με τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ, ο Ισπανός συμφώνησε να υπογράψει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας για να καλύψει το κενό που άφησε ο Μίλος Τεόντοσιτς στον άσο.

Οι φήμες των τελευταίων ημερών έλεγαν πως ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ βρισκόταν κοντά σε συμφωνία με τους 76ers για τριετές συμβόλαιο αντί 12.000.000 δολαρίων. Οι παράγοντες της ομάδας της Philadelphia φρόντισαν όμως να τις διαψεύσουν και σήμερα, Σάββατο 15 Ιουλίου του 2017, ο Ισπανός πλέι μέικερ συμφώνησε με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ώστε να μετακομίσει από τις ΗΠΑ στη Ρωσία για να καλύψει το κενό που άνοιξε με την αποχώρηση του Μίλος Τεόντοσιτς.

Τη μέρα, λοιπόν, που ο Μίλος έπρεπε να αποφασίσει για το μέλλον του ΜΑΖΙ με τους Los Angeles Clippers (δείτε ΕΔΩ την "τρελή" ιστορία που προέκυψε στις ΗΠΑ), οι παράγοντες της ΤΣΣΚΑ Μόσχας λέγεται πως έδωσαν τα χέρια με τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ για τριετές συμβόλαιο που ενδέχεται να ξεπεράσει τα 10.000.000 ευρώ! Την είδηση της συμφωνίας των δυο πλευρών γνωστοποίησε ο δημοσιογράφος David Pick και το μόνο που μένει να δούμε είναι αν οι Ρώσοι θα την επιβεβαιώσουν, ώστε ο Δημήτρης Ιτούδης να δώσει τη σκυτάλη στον Ισπανό σταρ και να "μπαλώσει" με τον καλύτερο τρόπο τη θέση που άφησε "ορφανή" ο Τεόντοσιτς, την ώρα που αυτή του αναπληρωματικού άσου πήγε από τον Άαρον Τζάκσον στον Γάλλο Λίο Βέστερμαν.

Τη σεζόν 2016-17 ο Ροντρίγκεθ είχε 7.8 πόντους (41.5% στα δίποντα, 36.5% στα τρίποντα, 66.7% στις βολές), 2.3 ριμπάουντ και 5.1 ασίστ ανά 22.3 λεπτά συμμετοχής σε 68 αγώνες της κανονικής περιόδου με τη φανέλα των 76ers. Υπενθυμίζουμε πως στόχος του ήταν να μείνει στο ΝΒΑ, καθώς όπως είχε αποκαλύψει στο NBA Greece στις 15 του περασμένου Νοεμβρίου , απολάμβανε τη ζωή και την καθημερινότητα στις ΗΠΑ, όπως φυσικά και το γεγονός ότι αντιμετώπιζε τους κορυφαίους μπασκετμπολίστες του πλανήτη.

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ