ΣΙΕΝΑ

Εκτός Euroleague και SerieA η Σιένα

Εκτός Euroleague και SerieA η Σιένα

Η Σιένα έφτασε έως τους τελικούς της ιταλικής λίγκας, αλλά αυτό δεν άλλαξε το status της, που αφορά τα μύρια όσα οικονομικά προβλήματα και την αδυναμία επιβίωσης.

Το sportando.com αποκάλυψε πως η Σιένα δεν θα παίξει την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 στη Euroleague, αλλά δεν θα παίξει και στην πρώτη τη τάξει κατηγορία της Ιταλίας, με τα κρίματα της να έχουν μαζευτεί πολλά και να είναι αδύνατη η επιβίωση της.

" Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε την ομάδα στην SerieA, μιλήσαμε με την ομοσπονδία, που έδειξε κατανόηση για τα προβλήματα μας, μάλιστα προσπάθησε να μας βρει και χορηγούς για να καλύψουμε το έλλειμμα, αλλά επισήμανε ότι δεν μπορεί να αλλάξει τους κανονισμούς για εμάς", εξήγησε ο Εγκίντιο Μπιάνκι, ο άνθρωπος που ανέλαβε να ερευνήσει το μέγεθος της ζημιάς που δημιούργησε ο Φερντινάντο Μινούτσι και αν μπορεί να επιλυθεί.

Είναι αυτό το τέλος της εταιρίας; " Δυστυχώς ναι. Προσπαθήσαμε να τη σώσουμε, με όποιον τρόπο μπορούσαμε, γιατί είχε τεράστια αξία. Συναντηθήκαμε με τους πάντες, προσπαθώντας να βρούμε μια άκρη, αλλά δεν είχαμε και το χρόνο ως σύμμαχο μας. Δεν καταφέραμε να εξασφαλίσουμε το ΟΚ της ομοσπονδίας, για διάλυση της εταιρίας και τη δημιουργία άλλης, χωρίς χρέη. Μοιραία, πρέπει να βρεθεί στο χαμηλότερο σημείο".

Για το τέλος, θέλησε να ευχαριστήσει τους φαν και να τους ζητήσει "ν α καταλάβουν τι περνάμε. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να συνεχίσει να υπάρχει η Σιένα, ως ομάδα".

TAGS ΣΙΕΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ